Sinoć, 7. lipnja, održao se Story Hall of Fame. Hrvatska inačica crvenog tepiha, okupila je brojna poznata lica koja su primila nagrade za svoj doprinos javnom životu.

Ovaj zabavni događaj, održao se devetu godinu za redom, a ove je godine smješten na zagrebački Velesajam.

Poznate dame oduševile su svojim glamuroznim haljinama koje su prošetale crvenim tepihom, a neke od njih su se pripremale tjednima i mjesecima unaprijed. Pažnju je ponovno privukla prekrasna Bojana Gregorić Vejzović koja s pravom nosi titulu jedne od najglamuroznijih i najbolje obučenih dama na hrvatskoj javnoj sceni.

Kaže se da bi svaka žena u ormaru trebala imati barem jednu crnu haljinu, a brojne poznate dame na ovogodišnjem Story Hall of fameu su nam pokazale da se drže tog modnog pravila.

Bojana Gregorić Vejzović na Story Hall of fameu Velik broj poznatih dana pojavio se u crnom izdanju (Foto: Josip Regovic/Pixsell)

Bojana je za ovu posebnu priliku odjenula glamuroznu dugu crnu haljinu koja je naglasila njezinu ženstvenost. Haljina domaćeg modnog dvojca eNVy Room ukrala je puno pogleda na ovom glamuroznom događaju.

Posebnom ju čini single voluminozni rukav preko jednog ramena te dio struka u boji kože koji je prekriven crnim trakicama. Ovaj sitni, ali upečatljivi detalj naglasio je njezinu savršenu figuru i pokazao da je manje-više.

Bojana Gregorić Vejzović na Story Hall of fameu Prekrasna Bojana Gregorić Vejzović na Story Hall of fameu (Foto: Josip Regovic/Pixsell)

Rijetko kome crna stoji ovako dobro kao Bojani Gregorić Vejzović koja je ponovno pokazala da je njezin stil uvijek dobro promišljen i prilagođen prilici u kojoj se nalazi.

Ovu ženstvenu modnu kombinaciju, upotpunila je srebrnim visećim naušnicama i minijaturnom ručnom torbicom na preklop u plavim, srebrnim i crnim nijansama. Kosu je svezala u elegantnu punđu, a prirodnu ljepotu je naglasila laganim make-upom.

Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović: Haljina poput druge kože za tako wow izdanje

Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović: Dokaz da će dobra torba i cipele razigrati i najležernije izdanje

Ova nagrađivana televizijska i kazališna glumica ponovno je zaslužila jednu veliku modnu peticu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju