Bojana Gregorić Vejzović s pravom nosi titulu jedne od najljepših i najbolje odjevenih Hrvatica, a opravdala ju je i posljednjim modnim izdanjem koje je objavila na Instagramu. Prelijepa glumica dobila je brojne komplimente za ženstveni stajling u uskoj haljini.

Da zavodljiva, pripijena haljina nije rezervirana samo za večernje prilike, uvjerila nas je Bojana Gregorić Vejzović koja je na Instagramu objavila tri fotografije na kojima je pokazala savršen proljetno/ljetni stajling. Bojana izgleda fenomenalno u haljini midi dužine koja prianja uz tijelo poput druge kože, a riječ je modelu bez naramenica bež nijanse s crnim vodoravnim prugama. Zbog svog cjevastog kroja, takav model naziva se i tube haljina.

Preko ženstvene haljine nosive u svakodnevnim, ali i posebnijim prigodama, glumica Gradskog dramskog kazališta Gavella nosila je crnu kožnatu jaknu. Outfit je savršeno spojila s bež sandalama s visokom potpeticom prozirnog gornjeg dijela te torbicom također u bež tonu domaćeg brenda malaGbag čiji su modeli prepoznatljivi po vrlo zgodnom obliku tetrapaka. Torbica kakvu nosi Bojana ističe se metalnim lancem i ukrasom u obliku resa.

Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović: Dokaz da će dobra torba i cipele razigrati i najležernije izdanje

Slika nije dostupna Bojana Gregorić Vejzović: Dokaz da bijele hlače itekako dobro izgledaju uz šarenu obuću

Off to new fashion adventures, napisala je Bojana Gregoić Vejzović uz fotografije svoje nove "modne avanture" za koju je dobila puno komplimenata.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju