Sunčanu jesensku subotu glumica Bojana Gregorić Vejzović iskoristila je za šetnju zelenim dijelom Zagreba, a posjetila je prekrasnu park-šumu Tuškanac u kojoj se i fotografirala.

Kontrast otpalog i zelenog lišća u parku stvorio je savršenu pozadinu za fotografiju na kojoj Bojana Gregorić Vejzović pozira odjevena u izvrstan stajling u smeđim tonovima.

Suknju A-kroja dužine do iznad koljena i ukrašenu gumbima Bojana je kombinirala uz finu košulju i svjetlosmeđu kožnatu jaknu. Jesenski outfit savršeno je upotpunila visokim smeđim čizmama do koljena koje tako dobro proljepšavaju ženske noge.

Iako uživa u sunčanim jesenskim danima, glumica zagrebačkog kazališta "Gavella" priznaje da joj nedostaju izmjene godišnjih doba kakve pamtimo.

Slika nije dostupna Bojana Gregorić Vejzović: Vruće hlačice za isticanje vretenastih nogu

Legenda o jeseni. Po temperaturama sve mi se čini da četiri godišnja doba postaju legenda. Svelo se na proljeće i ljeto. Meni izmjene godišnjih doba nedostaju, pogotovo zima sa snijegom! Iako, ne žalim se na ovu prekrasnu subotu!, napisala je Bojana Gregorić Vejzović uz fotografiju.

Slika nije dostupna Bojana Gregorić Vejzović: Kupaći koji je ljubiteljicama prugica favorit za plažu

Nadahnuti stajlingom prelijepe glumice, u trgovinama smo potražili modele visokih smeđih čizama te izdvojili devet modela koje možete pogledati u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju