Bojana Gregorić Vejzović i njezin suprug Enes Vejzović započeli su novo poglavlje u životu i preselili se u novi dom. U ispražnjenom domu u kojem su živjeli 17 godina za oproštaj su snimili zajedničku fotografiju za koju je Bojana pozirala u haljini koju nosi na hlače.

Bojana je odjenula bijelu haljinu na okomite tanje i deblje pruge u plavoj i smeđoj boji koja krojem podsjeća na košulju. Haljina ima kopčanje na gumbe, klasičnu kragnu te rukave koji sežu do ispod lakta, dok je dužina same haljine do ispod koljena.

Slika nije dostupna Bojana Gregorić Vejzović: Tako lijepa haljina i za svaki dan koja lako pobijedi ostale modele

Riječ je o modelu idealnom za proljeće i ljeto koji se lako kombinira uz razne vrste obuće, ali i druge odjevne komade, a sjajno izgleda i kada se nosi uz hlače. Bojana ju je sjajno spojila s bijelim hlačama dužine do iznad gležnja, dok je od obuće odabrala bijele tenisice s debljim đonom.

17. godina ako računamo život u Enesovu momačkom dijelu ovog stana. Nosimo sa sobom prekrasne uspomene druženja, ručkove, rođendane, a znalo se i dobro tulumariti! Nije bilo lako odvojiti se od ove divne oaze, no vrijeme je za novo poglavlje! Klinci su konačno dobili svatko svoju sobu i sreći nema kraja! Obavještavamo nove susjede da stiže družina koja voli smijeh, glazbu i dovodi životinjsko carstvo! Razlog učestalog zvuka usisavača je isti, napisala je Bojana Gregorić Vejzović uz fotografiju koja će glumici i njezinu suprugu sigurno biti lijepa uspomena.

Nadahnuti Bojaninim stilom, u trgovinama smo potražili haljine-košulje i pronašli deset vrlo lijepih modela koje ćete pronaći u fotogaleriji na početku teksta.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju