Bojanu Gregorić Vejzović slobodno se može nazvati kraljicom stila koja za svoje modne odabire uvijek dobije komplimente. I posljednje odjevno izdanje lijepe glumice mnogima se svidjelo, a riječ je o prekrasnoj haljini nosivoj i svaki dan i u posebnijim prilikama.

Sunčani vikend Bojana Gregorić Vejzović iskoristila je da odjene haljinu kao stvorenu za toplije zimske dane i proljeće. Smeđa haljina s crnim rubom u donjem dijelu i na rukavima, sašivena je od težeg materijala koji prekrasno pada i stvara lijepe nabore te je od naprijed kraća, a iza duža.

Haljina ima okrugli izrez i gumbiće u gornjem dijelu, a Bojana ju je upotpunila s debelim smeđim remenom od brušene kože i predobrim čizmicama na tanku visoku potpeticu, također od brušene kože. Čizmice izgledaju vrlo ženstveno kakvima ih čini i vezanje na žniranac u stilu korzeta.

Slika nije dostupna Bojana Gregorić Vejzović: Naborane čizmice koje uz sive "mršave" traperice pristaju - savršeno

Slika nije dostupna Bojana Gregorić Vejzović: Kožnate tajice koje naročito dobro izgledaju uz salonke

Iako je raskošniji, prekrasan model haljine kakav nosi Bojana Gregorić Vejzović prikladan je i za dnevne kombinacije, pa i za svaki dan, naročito u ovim vremenima kada smo se već zasitili kućnih izdanja i trenirki. Stajlingu za izlazak u grad prelijepa glumica dodala je još smeđe sunčane naočale i decentan zlatni nakit - Bojana zaista uvijek izgleda poput dame i dive.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju