Najavljena promjena vremena je stigla, ljeto je završilo, a za sedam dana i kalendarski nam stiže jesen. I glumica Bojana Gregorić Vejzović oprostila se od ljeta, i to u efektnoj haljini domaćeg brenda ELFS stvorenoj za sunčane ljetne i proljetne dane.

Upravo je takav lijepi sunčani dan bio u srijedu, netom prije najavljene promjene vremena. Glumica Bojana Gregorić Vejzović još je malo iskoristila lijepo, toplo vrijeme te je zagrebačkim parkom Zrinjevac prošetala u romantičnoj haljini modnog dvojca ELFS.

U videu koji je objavila na Instagramu, glumica gradskog dramskog kazališta Gavella nosi predivnu midi haljinu s lepršavim kratkim rukavima i ženstvenim dekolteom, dok je donji dio lijepo lepršav, a struk naglašen širim crnim pojasom svezanim u mašnu.

Kreacija na preklop ima dva sloja, podstavu boje kože te preko nje til također boje kože "posipan" šarmantnim crnim točkicama. Zbog efekta "imitiranja" boje kože takvi modeli nazivaju se i golima, a iako smo "gole" haljine navikli vidjeti u večernjim varijantama, ovaj ELFS-ov model pokazuje da mogu biti izvrstan izbor i za dnevna izdanja.

Bojana Gregorić Vejzović nosi haljinu brenda ELFS, model Alyona Bojana Gregorić Vejzović nosi haljinu brenda ELFS, model Alyona (Foto: www.elfs.hr)

Kažu sutra promjena vremena i zahlađenje... Onda ostatak dana ovako, napisala je Bojana uz video u kojem šeće Zrinjevcem u haljini koja joj pristaje kao salivena.

Bojana Gregorić Vejzović: Najsenzualniji model haljine koji žene ne prestaju obožavati Bojana Gregorić Vejzović Deichmann, 229 kn Zara, 399,90 kn +2 Tamaris (Mass), 399 kn

Prelijepa glumica tako je pokazala još jedno besprijekorno damsko izdanje koje je upotpunila jednostavnim crnim sandala s tankim remenčićima i tankom visokom potpeticom, model s kojim se ne može pogriješiti, nosiv u gotovo svim modnim kombinacijama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju