Bojana Gregorić Vejzović sa svakim novim odjevnim izdanjem oduševi svoje obožavatelje i sve one koji vole i prate modu. Svoje outfite glumica često pokazuje i na fotografijama koje objavljuje na Instagramu, a njezin stil uvijek bude zasipan komplimentima i pozitivnim komentarima.

Razigran, damski i zanimljiv modni izričaj zaštitni je znak Bojane Gregorić Vejzović koja i na prvi pogled jednostavne i obične kombinacije zna učiniti vrlo interesantnima i drugačijima. Tako je na jednoj od posljednjih fotografija koju je objavila na Instagramu glumica zagrebačkog kazališta Gavella pokazala modno izdanje kojim dominiraju saten i pomalo retro stil.

Crne satenske hlače trapez kroja Bojana je kombinirala uz košulju voluminoznih rukava i s presvučenim gumbićima te ovratnikom koji prianja uz vrat. Košulja je ukrašena sitnim bijelim detaljima koji ovaj model čine još svečanijim. Ispod košulje provirivao je, kako se čini, metalni remen, a fantastično izgledaju i štikle koje je izabrala. Riječ je o vrlo ženstvenom i damskom modelu koji se veže oko gležnje, a vezanje ide cijelom dužinom preko gornjeg dijela stopala sve do špica te nalikuje vezanju na korzetima.

Slika nije dostupna Bojana Gregorić Vejzović: "Opake" čizme koje sjajno pristaju uz široku suknju

Cipele imaju i vrlo atraktivnu tanku potpeticu u boji kože. Tamni lak na noktima i zlatni nakit savršeno su zaokružili Bojanin jesenski stajling kao stvoren za nošenje u slavljeničkom mjesecu prosincu.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju