Bojana Gregorić Vejzović sa svakim novim modnim izdanjem opravda titulu jedne od naših najbolje odjevenih glumica. Bojana se voli igrati s modom i eksperimentirati s raznim stilovima, pa joj tako nije stran ni pomalo rokerski modni izričaj u kombinaciji sa ženstvenim komadima.

Eklektičnost je u modi uvijek dobrodošla, a kako je uspješno nositi pokazala je Bojana Gregorić Vejzović na novoj fotografiji koju je glumica objavila na Instagramu. Predivnu voluminoznu dvoslojnu suknju u kombinaciji materijala nalik tvidu te svijetloplavog tila kao donjeg sloja, Bojana nosi uz crnu majicu i crnu kožnatu jaknu s velikom kragnom.

Slika nije dostupna Bojana Gregorić Vejzović: Odijelo koje može zamijeniti i najljepšu haljinu

Za dodatan osjećaj toplina glumica je odjenula crne najlonke te upečatljive crne čizme iz trgovine Planet Obuća. Čizme robusnog dizajna koje se navlače imaju debeli đon te gumu sa strane za lakše navlačenje. Izrađene su od glatke kože se su udobne za hodanje, baš kako je Bojana napisala uz fotografiju na Instagramu: This boots are made for walking.

Zahvaljujući izrazito debelom đonom, ove "opake" čizme izdužuju figuru, a svojim stajlingom lijepa glumica pokazala je i da sjajno idu uz široku suknju. Mladenačko modno izdanje Bojana je upotpunila s velikom crnom torbom i sunčanim naočalama s okruglim okvirima.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju