U Novalji se od 3. srpnja do 28. kolovoza održava 17. Novaljski trijatar, festival kazališnih predstava. Program festivala predstavljen je u ponedjeljak u Zagrebu, a na još jednom izdanju Novaljskog trijatra bit će izvedene predstave Tri i pol sestre, Glasnogovornik, Korak po korak, Realisti, Kronika seoske ljubavi, Na parove razbroj s’, Savršen kroj, Čudo i Flex.

Galerija Bojana Gregorić Vejzović u zelenoj maksi haljini s cvjetnim uzorkom i zlatnim sandalama - 2 Bojana Gregorić Vejzović u zelenoj maksi haljini s cvjetnim uzorkom i zlatnim sandalama - 1 Bojana Gregorić Vejzović u zelenoj maksi haljini s cvjetnim uzorkom i zlatnim sandalama - 3 +4 H&M, 320 kn

Na predstavljanju programa 17. Novaljskog trijatra bila je i Bojana Gregorić Vejzović, glumica Gradskog dramskog kazališta Gavella. U skladu s velikim vrućinama Bojana je izabrala i odjevnu kombinaciju za taj događaj te je nosila laganu maksi haljinu zelene boje s cvjetnim uzorkom. Haljina ima tanke naramenice, dok se donji dio širi u lijepi lepršavi kroj.

Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović: Dupla doza leopardova uzorka za sjajno ljetno izdanje

Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović: Haljina poput druge kože za tako wow izdanje

Istu haljinu glumica je nosila i prije nekoliko dana na izletu na Mrežnicu, a sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila je fotografiju na kojoj pozira sjedeći na travi uz rijeku. Bojana je tako pokazala da se ova haljina, idealna za ljetne vrućine, može nositi i u službenim prilikama i na izlet u prirodu.

Za druženje s kolegama povodom predstavljanja 17. izdanja Novaljskog trijatra lijepa glumica haljinu je kombinirala uz zlatne sandale u stilu plesačkih cipela i zlatnu torbicu ukrašenu resama domaćeg brenda malaGbag, čiji su modeli prepoznatljivi po vrlo zgodnom obliku tetrapaka. Ženstveni stajling podigla je metalnom ogrlicom i narukvicom te efektnim naušnicama u obliku zvijezda.

Bojana Gregorić Vejzović u zelenoj maksi haljini s cvjetnim uzorkom i zlatnim sandalama - 1 Bojana Gregorić Vejzović u zelenoj maksi haljini s cvjetnim uzorkom i zlatnim sandalama (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Stajling Bojane Gregorić Vejzović nadahnuo nas je da u trgovinama potražimo slične modele zelenih haljina s cvjetnim uzorkom, a pet izdvojenih prijedloga pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

H&M, 320 kn H&M, 320 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju