U ponedjeljak je na Pulskom filmskom festivalu održana premijera filma redatelja Anđela Jurkasa "4:2".

Radnja ove ljubavno-sportske počinje u nedjelju 15. srpnja. 2018.dok cijeli svijet gleda stadion Lužnjiki u Moskvi i finale Svjetskog nogometnog prvenstva između Francuske i Hrvatske.

Istovremeno, jedan bračni par šutke ulazi u auto u Zagrebu i kreće starom cestom prema Rijeci. Dok se na makroplanu odvija sportska nogometna drama godine, na mikroplanu se dvoje ljudi bore za život kakvim su ga dosad znali, stoji u opisu filma.

Glavnu žensku ulogu u filmu igra glumica Bojana Gregorić Vejzović koja je u ponedjeljak navečer blistala na crvenom tepihu u Puli.

Na premijeru je stigla u haljini hrvatskog modnog brenda ELFS. Svečana haljina imena "Corrine Perla" napravljena je od sjajnog plisiranog materijala, s efektnom mašnom oko vrata. Bež haljina midi dužine nema rukave, a od vrata se širi u A-kroj s istaknutim pufastim volanom na samom dnu.

Bojana Gregorić Vejzović u zelenoj maksi haljini s cvjetnim uzorkom i zlatnim sandalama - 2 Bojana Gregorić Vejzović: Lagana maksi haljina u kojoj se vrućine lakše podnose

Glumica je haljinu uparila sa zlatnim nakitom i zlatnim sandalama na visoku petu s remenčićima, a u opisu fotografije koju je objavila na Instagramu napisala je da je zahvaljujući modnom dvojcu ELFS pomalo otmjena, a pomalo cool.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju