Na trećem izdanju modne platforme Atelier svoju novu kolekciju predstavio je domaći dizajnerski dvojac ELFS.

Galerija Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Revija domaćeg modnog dvojca ELFS +5 Revija domaćeg modnog dvojca ELFS

Tandem Šekuljica-Tandarić modnu manifestaciju otvorio je aktualnom ljetnom kolekcijom, a uoči revije izjavili su kako vjeruju da se radi o modnom događaju u kojem će uživati i najzahtjevniji ljubitelji mode.

Među onima koji su došli podržati modni dvojac i uživati u ženstvenim i elegantnim modelima bila je i glumica Bojana Gregorić Vejzović.

Na reviju je stigla u elegantnom crnom kombinezonu sa širokim nogavicama i efektnim gornjim dijelom, koji se nazirao ispod komada koji je kombinaciji donio dozu glamura i pretvorio je u mamac za poglede.

Radi se o šljokičastom srebrnom sakou ravnog kroja koji je kao stvoren za svečanije prigode i situacije u kojima želimo da naša modna kombinacija bude primijećena.

15 fotografija koje dokazuju da Bojana Gregorić Vejzović zna kako izgledati sjajno u svakoj prigodi Premijera predstave Gorana Kulenovića Treći dan modne platforme ATELIER Green Energy Revija povodom 15 godina eNVy rooma +12 Na svečanosti Elle Style Awards

Imati jedan takav komad u ormaru znači i imati komad koji će svaku kombinaciju učiniti efektnom i glamuroznom, ali u kombinaciji s neutralnijim komadima šljokice mogu biti i dio svakodnevne garderobe, barem ako spadate u skupinu onih kojima nije strano igranje s modom.

Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Danijel Galić/Šimun Bućan/Petra Perkov)

Glumica je kombinaciju upotpunila crnim cipelama i torbicom, a njezino izdanje, kao i dio kreacija prikazanih na reviji, možete pogledati u galeriji na početku teksta. 

Revija domaćeg modnog dvojca ELFS Revija domaćeg modnog dvojca ELFS (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju