Na popisu domaćih slavnih dama čiji modni stil itekako volimo definitivno je glumica Bojana Gregorić Vejzović, majstorica za nošenje raznovrsnih modnih kombinacija.

Galerija Premijera predstave Gorana Kulenovića Treći dan modne platforme ATELIER Green Energy Revija povodom 15 godina eNVy rooma +12 Na svečanosti Elle Style Awards

Glumica zna kako zablistati na crvenom tepihu, ali i da su obična majica, traperice i tenisice savršen spoj za ležerne prigode.

Kada smo s njom svojedobno razgovarali o stilu, rekla je kako je on "pun nemarno neskladnih kombinacija koje ponekad ispadnu šarmantno".

To su uglavnom udobne kombinacije koje mi moraju omogućiti da stignem na petsto strana u što kraćem vremenu, rekla nam je tada Bojana i naglasila da je tijekom radnih dana prioritet udobnost pogotovo kada su u pitanju cipele. Zato ćete je u svakodnevnim situacijama najčešće sresti u tenisicama ili nekim udobnim ravnim cipelama.

Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Slaven Janđel)

Međutim, u posebnim prilikama glumica voli nositi visoke pete i kombinirati ih s haljinama ili suknjama jer, rekla nam je, žensku liniju čine još ljepšom.

Na svečanosti Elle Style Awards Na svečanosti Elle Style Awards (Foto: Marko Prpic/Pixsell)

Osim glamuroznih haljina, glumica za crveni tepih često bira efektne kombinezone, elegantna odijela, a ne boji se ni šljokica i drugih upečatljivih detalja zbog kojih njezina pojavljivanja u javnosti ne prolaze neprimijećeno.

Na premijeri filma Toma Na premijeri filma Toma (Foto: Ranko Suvar/Cropix)

Osim nas, u stil Bojane Gregorić Vejzovič zaljubljene su i naše čitateljice koje svaku njezinu kombinaciju dočekaju s odobravanjem.

15 odličnih kombinacija Victorije Beckham koje bismo rado kopirali Kombinacije Victorije Beckham za modnu inspiraciju - 1 Kombinacije Victorije Beckham za modnu inspiraciju - 2 Kombinacije Victorije Beckham za modnu inspiraciju - 3 +15 Kombinacije Victorije Beckham za modnu inspiraciju - 4

Izdvojiti baš svaku njezinu sjajnu modnu kombinaciju bila bi nemoguća misija, ali u galeriji na početku teksta izdvojili smo 15 glumičinih odličnih modnih izdanja za razne prigode, od onih svakodnevnih do glamuroznih, koja vam mogu poslužiti kao modna inspiracija.

Modni stil Bojane Gregorić Vejzović Modni stil Bojane Gregorić Vejzović (Foto: Marko Prpic/Pixsell)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju