Dok mi moji broje zalogaje, ja ću nazdraviti svima vama i podijeliti zagrljaje! Sretan Božić, napisala je glumica Bojana Gregorić Vejzović ispod fotografije uz koju je svojim pratiteljima poželjela sve najbolje za blagdane.

Uslijedile su čestitke njezinih pratitelja kojima nisu promaknule glumičine mrak čizme.

Zvijezda Bojanina blagdanskog izdanja bile su, naime, crvene kožne čizme do koljena s visokom tankom potpeticom.

Ovaj statement komad jedan je od onih koji svaku kombinaciju čini sjajnom pa su se savršeno uklopile i uz dugu crnu haljinu bez rukava s prorezom na stražnjem dijelu, koja prati liniju tijela.

Crvene čizme savršene su za podizanje kombinacija na novu razinu, a uz njih će svaka, pa i najdosadnija kombinacija postati upečatljiva.

12 mrak čizama od kojih bi se i svetom Nikoli zavrtjelo u glavi Shein, 327 kn H&M, 529 kn Steve Madden (Fashion&Friends), 1204,77 kn +9 CCC, snižena cijena 356,90 kn (cijena prije sniženja 449,90 kn)

Izgledaju jednako dobro uz mini i maksi suknje ili haljine, ali i uz traperice i finjak hlače. Modni stručnjaci savjetuju da crvenim čizmicama prepustite ulogu zvijezde modne kombinacije tako da ih kombinirate s neutralnim komadima koji su im savršen par, baš poput Bojane, koja je svoju kombinaciju upotpunila efektnom ogrlicom.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju