Podizanjem zastave Libertas, uz stihove Himne slobodi, ispred crkve sv. Vlaha u ponedjeljak navečer svečano su otvorene 74. Dubrovačke ljetne igre, na kojima će do 25. kolovoza u 47 dana na raznim scenskim i ambijentalnim lokacijama biti izvedeno gotovo sedamdeset programa.

Galerija Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović na premijeri filma Indiana Jones i artefakt sudbine Bojana Gregorić Vejzović +3 Na svečanosti Elle Style Awards

Među onima koji nisu htjeli propustiti to događanje bila je i glumica Bojana Gregorić Vjezović. Fotografije iz Dubrovnika objavila je i na svom profilu na Instagramu.

Dohodu glumci… neka uđu!"… Pa ušli i oni na godišnjem, napisala je glumica u opisu fotografije na kojoj pozira u kombinaciji u kojoj je stigla na otvaranje.

U Dubrovniku je blistala u dugoj plavoj haljini lepršavog kroja. Haljina ima V-izrez s trakicama za vezanje, duge rukave te je krasi cvjetni uzorak.

Haljinu je uparila sa zlatnim sandalama s ravnim potplatima, a točka na i kombinacije bile su raskošne viseće zlatne naušnice.

Glumici su pratitelji u komentarima udijelili niz komplimenata, poručili su joj, između ostalog, da je prelijepa.

Bojana Gregorić Vejzović: Svestrana kombinacija iz Zare uz baš šik torbicu Bojana Gregorić Vejzović Cijena prsluka je 29,95 eura Prsluk iz Zare +2 Cijena hlača je 39,95 eura

Još Bojaninih sjajnih izdanja možete pogledati u galeriji na početku teksta.

  15 fotografija koje dokazuju da Bojana Gregorić Vejzović zna kako izgledati sjajno u svakoj prigodi Premijera predstave Gorana Kulenovića Treći dan modne platforme ATELIER Green Energy Revija povodom 15 godina eNVy rooma +12 Na svečanosti Elle Style Awards

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju