Mjesto među odjevnim komadima koji su u posljednje vrijeme doživjeli ponovni procvat popularnosti imaju i prsluci.

Galerija Bojana Gregorić Vejzović Cijena prsluka je 29,95 eura Prsluk iz Zare +2 Cijena hlača je 39,95 eura

Odobravaju ih modne urednice, nose ih slavne osobe, preplavili su društvene mreže i čest su prizor na gradskim ulicama.

Zaljubljenice u modni minimalizam također su u svoje garderobe dodale prsluke jednostavnih krojeva, u neutralnijim nijansama i nose ih u kombinaciji s hlačama.

Prsluk i hlače postali su kombinacija koja se nosi u svim prigodama. Osim što je mnogima odabir za svakodnevne aktivnosti, taj je spoj postao sjajna alternativa haljinama prilikom odlaska na svečanija događanja.

Spoju prsluka i hlača nije odoljela ni naša glumica Bojana Gregorić Vejzović. Vikend iza nas odlučila je započeti odjevnom kombinacijom u kaki boji.

Njezin gornji dio činio je kratki prsluk s V-izrezom i lažnim džepovima sprijeda, dok su donji dio činile hlače ravnog kroja s naborima.

Prsluk i hlače su dio trenutne Zarine ponude Prsluk i hlače su dio trenutne Zarine ponude (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Oba su komada dio trenutačne Zarine ponude. Cijena je prsluka 29,95 eura, a hlača 39,95 eura. U kombinaciji s dobrim štiklama mogu biti odabir za odlazak na vjenčanja i druge svečanosti, a s druge strane, za svaki dan ti se komadi mogu kombinirati s ležernijom obućom.

To je učinila glumica, koja je uz kaki prsluk i hlače nosila bijele tenisice, a izdanje je upotpunila zlatnom torbicom brenda MalaGbag.

15 fotografija koje dokazuju da Bojana Gregorić Vejzović zna kako izgledati sjajno u svakoj prigodi Premijera predstave Gorana Kulenovića Treći dan modne platforme ATELIER Green Energy Revija povodom 15 godina eNVy rooma +12 Na svečanosti Elle Style Awards

Mala kožnata torba u obliku tetrapaka može se nositi oko ruke zahvaljujući remenčiću ili preko ramena na širokom lancu. Torbica Gbag, koja dolazi u više različitih boja, košta 112,81 euro.

Bojana je za kombinaciju dobila brojne komplimente, a oni se mogu svesti pod jedan zajednički opis stila poznate glumice - uvijek prava dama.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju