Unatoč užurbanom ritmu života, Bojana Gregorić Vejzović uvijek nađe vremena za mala životna uživanja, koja treba znati cijeniti. I moda je jedan od takvih životnih užitaka koji svakodnevicu čine ljepšom i vedrijom. A naša glumica itekako zna uživati u modi i igranju s modom iz kojeg nastaju sjajne odjevne kombinacije.

Bojana Gregorić Vejzović njeguje svoj prepoznatljivi modni stil u koji se izvrsno uklopila plava maksi suknja leopard uzorka. Lepršavu suknju od prozirnog tila iz zagrebačkog butika Check IN Store glumica je spojila sa sivim pletenim topom preko kojeg je nosila dugačku crnu vestu lagano oversized kroja, s vrlo efektnim volanima na rukavima. Široki crni remen s okruglom srebrnom kopčom savršeno je nadopunio Bojanin stajling.

Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović nosi maksi suknju iz zagrebačkog butika Check IN Store (Foto: Instagram@bojana.g.v)

A kako li su tek odlične gležnjače koje je glumica i posebno fotografirala za Instagram - crni model na visoku potpeticu i špic u stilu damskih kaubojki s prozirnim dijelovima. Srebrna ogrlica u stilu lanca i torba smeđe boje u obliku tetrapaka hrvatskog brenda MalaGbag, stajlingu Bojane Gregorić Vejzović dale su poseban touch.

Bojana Gregorić Vejzović nosi gležnjače u stilu damskih kaubojski s prozirnim dijelovima Bojana Gregorić Vejzović nosi gležnjače u stilu damskih kaubojski s prozirnim dijelovima (Foto: Instagram@bojana.g.v)

Nasmij se jer još si tu, napisala je uz fotografije na Instagramu glumica zagrebačkog kazališta Gavella, koju trenutno gledamo u hit-predstavi "Majka", zajedno s Matijom Gašparijem, Amarom Bukvićem i Tenom Nemet Brankov. Predstava u režiji Enesa Vejzovića nastala prema dramskom tekstu francuskog romanopisca, dramatičara, scenarista i redatelja Floriana Zellera, dio je trilogije u kojoj su i podjednako hvaljeni "Otac" te "Sin".

Zellerove drame igrane su u 50-ak zemalja, a neke od njih proglašene su vrhuncima nove dramske književnosti 21. stoljeća. I "Majka" je izuzetan glumački materijal, potresna studija karaktera, ispisana u inventivnoj dramaturškoj matrici u kojoj se isprepliću doživljeno i zamišljeno, (ne)ostvareno i izmaštano, u atmosferi "rastuće napetosti i čudnovatog ozračja". Ovaj kvartet, od autora podnaslovljen kao "crna farsa", na malu scenu kazališta "Gavella" stiže u koprodukciji s Ludens Teatrom.

Diva nad divama: Bojana Gregorić Vejzović u maminoj haljini i 20 godina starom kaputu Bojana Gregorić Vejzović na Beautyfestu Bojana Gregorić Vejzović na Beautyfestu Bojana Gregorić Vejzović na Beautyfestu +0 Bojana Gregorić Vejzović na Beautyfestu

Bojana Gregorić Vejzović: Savršena haljina za jesen koja bijele tenisice voli i više od štikli Bojana Gregorić Vejzović u pletenoj haljini i bijelim tenisicama brenda Golden Goose - 5 Bojana Gregorić Vejzović u pletenoj haljini i bijelim tenisicama brenda Golden Goose - 3 Bojana Gregorić Vejzović u pletenoj haljini i bijelim tenisicama brenda Golden Goose - 1 +4 Bojana Gregorić Vejzović u pletenoj haljini i bijelim tenisicama brenda Golden Goose - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju