Bojana Gregorić Vejzović bila je jedna od slavnih uzvanica na hrvatskoj premijeri filma "Indiana Jones i artefakt sudbine" redatelja Jamesa Mangolda koja je sinoć održana u Zagrebu.

Galerija Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović na premijeri filma Indiana Jones i artefakt sudbine Bojana u sandalama brenda Ash +1 Torbica Gbag u zlatnoj boji, 125 eura

Bojana Gregorić Vejzović odjenula se u skladu s avanturističkim duhom legendarnog filmskog istraživača te zablistala u jednostavnoj, ali vrlo nosivoj kombinaciji za ljeto.

Hrvatska glumica odabrala je široki model haljine u maslinastozelenoj boji s tri-četvrt rukavima i postraničnim džepovima, koju je sputala u struku pletenim remenom.

Bojana Gregorić Vejzović na premijeri filma Indiana Jones i artefakt sudbine Bojana Gregorić Vejzović na premijeri filma Indiana Jones i artefakt sudbine (Foto: PR / Bojan Zibar)

Haljinu je sparila s udobnim parom sandala otvorenih prstiju u boji kože koje su bile ukrašene metalnim zakovicama i resicama.

Točnije, nosila je kožnate sandale brenda Ash, koji su 2000. godine osnovali francuski dizajner Patrick Ithier i talijanski poduzetnik Leonello Calvani.

Sandale ukrašene zakovicama brenda Ash, 250 eura Sandale ukrašene zakovicama brenda Ash, 250 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Izdanje je podignula zlatnom torbicom Gbag hrvatskog brenda Malag bag u obliku tetrapaka, koja je napravljena od 100 posto prirodne kože.

Bojana Gregorić Vejzović: Svestrana kombinacija iz Zare uz baš šik torbicu Bojana Gregorić Vejzović Cijena prsluka je 29,95 eura Prsluk iz Zare +2 Cijena hlača je 39,95 eura

Dolazi s malim remenčićem te se može nositi oko ruke ili sa širokim lancem preko ramena.

Torbica Gbag u zlatnoj boji, 125 eura Torbica Gbag u zlatnoj boji, 125 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju