Glumica Bojana Gregorić Vejzović uživa na godišnjem odmoru koji je započela dolaskom na otvaranje Dubrovačkih ljetnih igara. Sada je krenula dalje, a od Dubrovnika se oprostila i objavom na Instagramu.

Galerija Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Haljina je na sniženju i košta 25,99 eura. +2 Narančasta haljina iz Zare

Adio, Dubrovniče, bila su to dva divna dana. Ostaj prekrasan i ponosit, odosmo u druge ljetne avanture… napisala je Bojana ispod fotografija na kojima pozira u divnoj narančastoj haljini stvorenoj za uživanje na godišnjem.

Radi se o midi haljini od popelina koja je dio Zarine ljetne ponude. Gornji dio haljine krase široke naramenice i ravni izez, a donji dio čini voluminozna suknja A-kroja. Haljina ima i naglašene prošive te skriveni patentni zatvarač, a Bojana ju je nosila bolje i od Zarine manekenke.

Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram/bojana.g.v)

Haljina se trenutačno nalazi na sniženju pa umjesto 29,99 košta 25,99 eura.

Haljina je na sniženju i košta 25,99 eura. Haljina je na sniženju i košta 25,99 eura. (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Na Zarinu webshopu rasprodani su svi brojevi, ali haljina je dostupna u dijelu fizičkih trgovina.

Bojana Gregorić Vejzović: Ovako izgleda morski glamur u najljepšem izdanju Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović na premijeri filma Indiana Jones i artefakt sudbine Bojana Gregorić Vejzović +3 Na svečanosti Elle Style Awards

Bojana je haljinu uparila s ravnim sandalama koje imaju tanke remenčiće ukrašene zakovicama i velikim slamnatim cekerom.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju