Glavna zvijezda današnjeg dana u Hrvatskoj bit će Pelješki most. Jutro je krenulo budnicom više lokalnih orekestara i nastupom mažoretkinja, a središnja svečana ceremonija otvorenja Mosta počinje u 20 sati.

Ljudi iz svih dijelova zemlje uputili su se prema Pelješcu kako bi svjedočili povijesnom trenutku. Jug Hrvatske spojit će se s ostatkom zemlje zahvaljujući gotovo 2 i pol kilometra dugom mostu.

Stanovnici poluotoka nadaju se da će zbog mosta postati još atraktivnija turistička destinacija, iako su i bez njega imali svoje obožavatelje. Među onima koji su Pelješcu vjerni godinama je i glumica Bojana Gregorić Vejzović.

I ovih dana na Pelješcu uživa u obiteljskom odmoru, a neizostavan dio su, naravno odlasci na plažu.

Glumica u pelješkom moru uživa u u žutom dvodijelnom kupaćem kostimu. Bikini koji se savršeno slaže uz preplanulu put sastoji se od gornjeg dijela mekanih košarica s vezanjem oko vrata i gaćica niskog struka s bočnim vezanjem.

Radi se o jednostavnom modelu, klasiku koji biraju ljubiteljice niskih bikini-gaćica i koji nikad ne izlazi iz mode.

Wave hug, napisala je glumica ispod fotografije na kojoj je "grli" val, a njezini pratitelji udijelili su joj niz komplimenata.

Plaža Vučine na Pelješcu 15 najljepših fotografija plaža na Pelješcu naših čitateljica

Kupaći kostim modne kuće Chanel Stižu novi modeli: Kupaći kostimi koji bi ove sezone mogli zavladati plažama

"Divna žena, more, nema ljepše", "vrh", "izgled - živa vatra", "predivna", "prezgodna"... samo su neki od komentara ispod fotografije.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju