Bojana Gregorić Vejzović ne prestaje dobivati komplimente za svoj fenomenalan izgled, a prelijepa glumica s godinama zaista izgleda sve bolje i mlađe. A jedan mladenački stajling Bojana je pokazala na svom Instagramu objavivši fotografiju snimljenu na zagrebačkom Črnomercu.

Vitka linija, skladna građa tijela i vretenasti mišići "dopuštaju" Bojani Gregorić Vejzović da odjene što god poželi, a glumica zagrebačkog kazališta Gavella sjajno izgleda i u kombinacijama koje bi rado nosile i upola mlađe žene. Na fotografiji na kojoj Bojana pozira s tramvajem broj 11 u pozadini ljepotica nosi maštovito složen stajling koji je 49-godišnju glumicu dodatno pomladio.

Kratku plavu suknju s tri gumba i šarenim etno uzorkom Bojana je spojila s traper jaknom ukrašenom šarenim detaljima na predjelu lijevog džepa i desnog ramena. Kako se čini, jakna ima i šarene rukave poput pulovera, ili je riječ o traper prsluku ispod kojeg nosi pulover. U svakom slučaju izgleda vrlo zanimljivo i jako dobro!

Kako nas ljetno vrijeme još nije napustilo, od obuće Bojana se odlučila za sandale sa žutim remenčićima i visokom punom petom. Sandale s efektom štikli doimaju se udobnima te su savršeno upotpunile stajling pun veselih boja.

  Slika nije dostupna "Kao Atena s Olimpa": Haljina Bojane Gregorić Vejzović u kojoj se žena osjeća poput boginje

Dašak jeseni koja nam vrlo brzo stiže unijela je s kožnatom torbom u smeđoj nijansi, a još malo osobnog toucha dodala je s privjeskom za ključeve u obliku zlatnog slova B.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju