Shakira svaki dan jede juhu, a u teretanu ide pet puta tjedno. No od dobrog izgleda kod vježbanja joj je mnogo važniji ovaj detalj


Fitness trenerica Anna Kaiser pomaže Shakiri da uvijek bude u vrhunskoj formi. Otkrila je da kolumbijska pjevačica vježba u teretani pet dana tjedno, no njezin cilj nije izgledati dobro, već se tako osjećati.

Kombiniramo kardio i vježbe snage. Želim pojačati njezinu izdržljivost kako bi mogla držati dvosatne koncerte svake večeri tijekom petomjesečne turneje, kaže fitness-trenerica.

Upravo zato tijekom vježbanja posebnu pažnju posvećuje praćenju pravilnim otkucajima srca, što je vrlo koristan alat.

Juha i otkucaji srca

Nekad možete dizati utege i misliti da vježbate najjače što možete, ali aplikacija za praćenje otkucaja srca pokazuje da mišić ne radi tako snažno kao što mislite. Onda sam ja tu da vam zadam još teži zadatak, dodaje sa smiješkom trenerica.

Uz redovitu vježbu, Anna Kaiser slavnoj je mami propisala i poseban način prehrane. Shakira, naime, jede svaka dva do tri sata manje porcije hrane, a na jelovniku se svaki dan nađu riba i juha.

Doručak, ručak i večera obiluju proteinima, svježim povrćem i malom količinom voća s niskim glikemijskim indeksom. Za međuoobroke Shakira jede juhe koje zasićuju, ali nemaju veliku kalorijsku vrijednost, zaključuje poznata trenerica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju