Kada je riječ o uređenju doma, bijela i crna boja uvijek služe kao savršena podloga za sve što smo zamislili. Dodavanjem šarenih boja možemo stvoriti dom baš po svom ukusu, a za to je dovoljno i 45 kvadrata.

Upravo je tako bilo i sa stanom u kojem se sofisticiran izgled i klasika savršeno spajaju s veselim i šarenim modernim dizajnom, a najviše se ističe prisutnost žute boje koja nas poziva u ovaj dom već na samim ulaznim vratima, s nutarnje strane obojenima u žuto.

Riječ je je o stanu koji je napravljen s vrlo ograničenim budžetom, a većina namještaja kupljena je na buvljacima ili je preuređen namještaj koji su vlasnici već imali.

Kuhinja, srce doma, oduševljava spojem bijelih ormarića i pločica s crnim fugama, a dašak žute boje prisutan je u visećim svjetiljkama i u nekoliko elemenata izloženih na kuhinjskom šanku.

Komadi za uređenje doma u žutoj boji Ikea fotelja, 1299 kn Lesnina klupa, 699 kn Mima zidne police, 169 kuna +0 Jysk set posteljine, 90 kn

Kako se iz kuhinje premještamo u dnevnu sobu, u oči nam upada mala, razigrana galerija na zidu s mladenačkim motivima uz kombinaciju sa starim fotografijama.

Ranije spomenuta temeljna kombinacija crne i bijele vidljiva je i na tom zidu, ali i na podu kojim se proteže prugasti crno-bijeli tepih. Žuti elementi u koje se lako zaljubiti donose i police na zidu radnog kutka.

Stan u Kolnu Svijetao i prozračan: Ideja za uređenje stana koji će upijati baš svaku zraku sunca

Vlasnicima ovog preslatkog stana bilo je važno da se tema žute, crne i bijele nastavi i u spavaćoj sobi i kupaonici. Upravo su se i ondje držali jednostavnih linija, te ih začinili žutom, ali i plavom i zelenom bojom.

Zbog nedostatka prirodnog svjetla, kupaonicu krasi nekoliko umjetnih biljaka, no upravo one daju osjećaj prave oaze u koju nam ne bi bilo teško zagaziti nakon napornog radnog dana.

Tko kaže da svega nekoliko boja nije dovoljno da bi se mali stan uredio poput doma iz kataloga?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju