Upečatljiv modni dodatak može razigrati cijelu odjevnu kombinaciju. Zna to i Borna Kotromanić koja uvijek plijeni pažnju svojim osebujnim modnim stilom gdje god se nalazila – dok pozira na crvenom tepihu u raskošnom večernjem izdanju ili šeće po tržnici u kombinaciji za „svaki dan“.

Galerija Borna Kotromanić u Pucci čizmama - 1 Borna Kotromanić u Pucci čizmama - 4 Borna Kotromanić u Pucci čizmama - 2 +2 Borna Kotromanić u Pucci čizmama i kombinezonu brenda Andamane

Borna Kotromanić iskoristila je sunčani vikend za šetnju centrom grada i kupnju na popularnoj Splavnici u Zagrebu.

Za ovu je priliku odabrala eklektičnu modnu kombinaciju koja je privlačila sve poglede na špici.

Hrvatska poduzetnica nosila je kombinezon u boji fuksije talijanskog brenda Andamane s izrezom na predjelu struka.

Borna Kotromanić u Pucci čizmama - 3 Borna Kotromanić u Pucci čizmama i kombinezonu brenda Andamane (Foto: Josip Moler/Cropix)

Riječ je o pripijenom modelu napravljenom od svjetlucavog rastezljivog materijala koji je naglasio njezinu ženstvenu figuru.

Preko kombinezona je prebacila smeđu bundu, a u rukama nosila je i predimenzioniranu torbu s prepoznatljivim kariranim Burberry uzorkom.

Andamane kombinezon, model Kendall, 363 eura Andamane kombinezon, model Kendall, 363 eura (Foto: Interntske stranice proizvođača)

U prvom planu ipak, bile su njezine čizme. To ne čudi s obzirom da je prošetala gradom u čupavom modelu Freezy talijanske modne kući Pucci.

Ovaj oversized par napravljen je o bijele strižene vune, a ukrašen je zelenim kožnatim detaljima i svilenim vezicama koji je privlačio poglede u centru Zagreba.

Pucci čizme Freezy, 1530 eura Pucci čizme Freezy, 1530 eura (Foto: MyTheresa.com)

Osebujno izdanje Borne Kotromanić koje nam se posebno sviđa i zbog lica gotovo bez šminke Borna Kotromanić uvijek iznenadi svojim modnim odabirima Loewe, Natikače Toy, 880 eura Borna Kotromanić u zlatnim Loewe natikačama +0 Borna Kotromanić pozirala je u izlogu nove trgovine u centru Zagreba

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju