Trgovački lanac Lidl Hrvatska i ove je godine svoju standardnu ponudu tijekom studenog i prosinca obogatio posebnom linijom proizvoda naziva Deluxe. Riječ je o vrhunskom asortimanu koji ove godine broji više od 120 proizvoda, a obuhvaća najrazličitije slane i slatke specijalitete, pića i neprehrambeni asortiman. Deluxe ponuda sačinjena je od ekskluzivnih delikatesa i slastica, koje svojom kvalitetom i jedinstvenim okusima donose dašak luksuza na svačiji blagdanski stol, a idealna su ideja za blagdansko darivanje

Linija proizvoda Deluxe već je tradicionalno dio božićne ponude u Lidlovim trgovinama diljem Europe. Deluxe je kombinacija odabranih ekskluzivnih delikatesa s iznimno uravnoteženim odnosom cijene i kvalitete.

U Lidlovim trgovinama diljem Hrvatske tako se može naći zaista nesvakidašnji i svečan proizvodni program - koji obuhvaća sve prehrambene kategorije, od mliječnih i mesnih proizvoda pa do najrazličitijih vrsta slastica, pića te neprehrambenih proizvoda, pa tako ove godine broji više od 120 proizvoda.

Više od 120 ekskluzivnih proizvoda u Lidlovom božićnom Deluxe asortimanu
U ovogodišnjoj Lidlovoj Deluxe ponudi, koju prati prepoznatljiva atraktivna i elegantna ambalaža, nalaze se najrazličitiji sirevi, kozice u tempuri, kuhani jastog, carpaccio od lososa s parmezanom, pačja prsa, punjeni njoki, tuna u maslinovom ulju, tjestenina sa začinima, talijanski pesto, himalajska sol, pašteta od divljači, jaja od prepelice; makadamija orasi, irski kremasti liker, profiteroli te čitav niz slastica i sastojaka za pripremu raznih blagdanskih jela.

Tako se kupce želi upoznati s vrhunskim proizvodima koji slikovito predstavljaju putovanje puno okusa, mirisa, luksuznih delicija, najboljih slatkiša i sastojaka za pripremu raznih blagdanskih delicija.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju