Uskoro kreće najbajkovitije doba godine, doba u kojem cijeli grad miriše na blagdane. U tom gradu skriva se jedan bajkoviti cafić koji krase tisuće sićušnih šarenih lampica. Radi se o caffe baru Finjak!

Božićna bajka u poznatom zagrebačkom caffe baru Finjak vraća se u punom sjaju. Kao i svake godine, odlučili su tematski zaokružiti božićnu priču.

Vesela ekipa iz Finjaka ove godine vam je pripremila slatku malu poslasticu uz pomoć svojih cura iz Eventastica! Ovogodišnja je tema Nebeska bajka.

Posjetitelji će moći uživati u prizemljenim nebeskim balonima, sjesti u njih, fotkati se i popiti svoje najomiljenije kuhano vino ili možda prefinu vruću čokoladu.

Prošlogodišnji adventski ugođaj kod Matoša - 5 Romantika kod Matoša: Provjerite što vas čeka na najljepše uređenoj adventskoj lokaciji

Izlog Saše Šekoranje - 1 Zagrebačka bajka: Najčarobnija "slastičarnica" kakvu bi poželio i Pariz

Tu su se našla i dva olovna vojnika (George i Michael), kako ih u Finjaku od milja zovu, koji su neizostavan dio Finjakova adventa i koji će vam ove godine svirati bubnjeve... samo morate vjerovati da čujete njihovu pjesmu.

Čarobno svjetlo koje vas obasjava dolazi iz velike Lanterne u kojoj se možete fotografirati i ponijeti sa sobom dio tog svjetla.

Kutak za opuštanje, sanjarenje, ljubljene i maštanje ovoga je puta ispod velikog mjeseca, koji su u Finjaku spustili jer, poručuju, mora biti bliže zvijezdama.

Ovaj mali, ali slatki caffe, čuva još pregršt iznenađenja za svoje posjetitelje, koje svake godine uveseljavaju novom bajkom. Ne možete otići, a da ne probate Finjakovu vruću čokoladu i kuhano vino, koji su neizbježan dodatak svake zimske čarolije koju je ova ekipa pripremila.

Fotogenični advent nalazi se u Vlaškoj 78, službeno je otvoren i vrijedan pažnje. Kada ga posjetite, ne zaboravite fotkicu za Instagram uz neizbježni hashtag #bozicnabajkaufinjaku.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju