Dolazi najljepše i najhladnije doba u godini kad nam srce griju osmijesi dragih ljudi, topla čokolada, vrući kesteni i kuhano vino. Sve to možemo pronaći na jednom malom skrivenom mjestu u Zagrebu koje je i ove godine posebno osmišljeno i uređeno za uživanje i beskraj uspomena.

Galerija Božićna bajka u caffe baru Finjak - 6 Božićna bajka u caffe baru Finjak - 13 Božićna bajka u caffe baru Finjak - 12 +10 Božićna bajka u caffe baru Finjak  

Božićna bajka u poznatom zagrebačkom caffe baru Finjak vraća se u punom sjaju. Kao i svake godine, odlučili su tematski zaokružiti božićnu priču. Ovogodišnja tema priče je Candy garden.

Finjak je postao mjesto gdje žive patuljci, medvjedići, a možete čak uživo vidjeti saonice Djeda Mraza prije nego krene na put



Vesela družina iz caffe bara Finjak i kreativni tim iz studija Eventastic stvorili su čarobno mjesto na kojem će posjetitelji uživati ovih adventskih dana. Mjesto na kojem žive patuljci, medvjedići, a možete čak i uživo vidjeti saonice Djeda Mraza prije nego što on krene na put (i ne samo to, možete se i slikati u njima).

Božićna bajka u caffe baru Finjak - 15 Zimski vrt čuvaju dva unikatna i ručno izrađena orašara (Foto: Caffe bar Finjak)

Ovaj mali, ali slatki caffe ima još pregršt iznenađenja za svoje posjetitelja, pa je tako jedna od glavnih atrakcija zimski vrt koji je kao iz bajke o princezama i patuljcima, a čuvaju ga dva unikatna i ručno izrađena orašara! Ne možete otići, a da ne probate Finjakovu vruću čokoladu i kuhano vino koje je neizbježan detalj svakog profila na Instagramu.

Advent u naj 'Instagrammable' caffe baru je otvoren i zaista je vrijedan pažnje, zato svi brzo u Vlašku 78 po svoju fotkicu uz neizbježan hešteg #bozicnabajkaufinjaku.

Božićna bajka u caffe baru Finjak - 9 Božićna bajka u caffe baru Finjak (Foto: Caffe bar Finjak)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju