Blagdansko vrijeme sve nam je bliže, a s njime u paketu dolazi i neizostavni božićni šoping za naše najmilije. Iako kupnja u vrijeme blagdana može biti iznimno stresna i naporna, ove godine stvari će izgledati malo drugačije.

Situacija u kojoj se trenutačno nalazimo sve nas je primorala da vrijeme većinom provodimo doma, a klasičan šoping na koji smo navikli učinila je svojevrsnim luksuzom koji si možemo priuštiti samo ponekad. Ipak, trgovine, banke i drugi okrenuli su se digitalizaciji i virtualnim prodavaonicama, zbog čega je online šoping danas lakši nego ikada. Kako biste ostali odgovorni i sačuvali svoje zdravlje, za blagdane se možete pripremiti, a da ne kročite nogom iz kuće.

Nabavka bora
Traženje onog „pravog“ koji će odgovarati estetski i cjenovno nije baš najjednostavniji posao, a često zna rezultirati dugim traganjem na niskim temperaturama među stotinama borova. Mnogi se tako odlučuju za jednostavniju i dugoročno jeftiniju verziju – umjetni bor. On je idealan izbor za sve one koji se ne voli baviti hrpom iglica, guranjem drvca u auto ili kojima je jednostavno žao kupiti pravi bor da bi ga nakon nekoliko dana bacili u smeće. Umjetni bor danas se lako može nabaviti online. Od visokih i širokih do niskih i užih. Izbora je mnogo, a svaki je udaljen svega nekoliko klikova.

Kupovina poklona
Nabaviti poklon online nikad nije bilo jednostavnije negoli danas. Nalazimo se u dobu u kojem se socijalna distanca ne može dovoljno naglasiti, a upravo je to ponukalo brojne trgovine da otvore svoje digitalne inačice. Bilo da je riječ o kozmetici, odjeći ili pak gadgetima, poklone za svoje najmilije možemo nabaviti iz udobnosti svoga doma. Uz nadolazeće ponude za Crni petak koje već sada žare i pale internetom, poklone možemo nabaviti i po nižim cijenama, a darivati možemo i sebe. Uz tehnologiju koja se trenutačno nalazi na velikim popustima, pravo je vrijeme da stare uređaje u svojem kućanstvu zamijenimo novima. Televizor, laptop, računalo, mobitel ili pak neki kuhinjski uređaj. Sve to i mnogo više može se pronaći na brojnim webshopovima koji obiluju tehnologijom.

Dizanje kredita
U božićno vrijeme kada svakome moramo kupiti neku sitnicu, troškovi kupnje često znaju otići u nebeske visine koje prosječna plaća teško može pokriti. U tom slučaju mnogi posežu za kreditnim karticama ili gotovinskim kreditima. S obzirom na to da su banke često prenatrpane ljudima i iziskuju određeno vrijeme koje tamo trebate provesti, online bankarstvo svojevrsni je spas za mnoge. No jedna je banka otišla korak dalje. Za razliku od drugih, Addiko banka važnost digitalizacije prepoznala je još prije dvije godine kada je lansirala svoju Virtualnu poslovnicu. Od tada pa sve do danas poboljšavaju korisničko iskustvo kako bi njihove usluge bilo što lakše koristiti. Tako je i s procesom dobivanja kredita, do kojeg možete doći brzo, jednostavno i lako u svega tri koraka, a do 31. prosinca Addiko banka daje 30 % popusta na kamatne stope za klijente svih banaka. Uz takav gotovinski kredit za Božić će se zasigurno lakše disati.


Nabavka ukrasa za uređenje doma
Ništa ne govori Božić toliko dobro kao božićni ukrasi koji blagdanski ugođaj podižu na jednu novu razinu. Lampice, mirisne svijeće na bazi cimeta i viseće zvijezde samo su neki od ukrasa kojima možete oživiti blagdanski duh. Atmosferu možete dodatno upotpuniti božićnim pjesmama koje se lako preuzimaju online ili pak možete uživati u romantičnim božićnim filmovima koje su stream kanali omogućili ove godine. Kako bi vaš dom ove godine zablistao, navedene ukrase možete nabaviti na webshopovima raznih trgovačkih lanca čije ponude za prosinac pršte prekrasnim stvarima koje je brzo i lako mogu biti dostavljene pred vaša vrata. Unesite čaroliju Božića u svoj dom i uživajte u najljepšem dobu godine.

Nabavka namirnica
Prehrambene namirnice jedne su od najvažnijih stvari kada božićno vrijeme pokuca na vrata. Mirisni kolači, bakalari i purice s mlincima penju se visoko na popisu prioriteta u blagdansko vrijeme. I dok se trgovine svakim danom sve više pune ljudima, vi možete gužvu izbjeći tako da svoje nabavite iz naslonjača. Uz brojne trgovine koje su odlučile napraviti svoje webshopove, izbora zasigurno neće nedostajati.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Addiko banka po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju