Svake godine veliki lanci trude se imati što emotivniju i zapaženiju božićnu reklamu, a kako bi u tome uspjeli, troše pozamašne iznose.

Međutim, 2018. godine jedan ih je filmaš uspio nadmašiti svojoj reklamom na čiju je izradu potrošio tek malo više od 400 kuna.

Mnoge je zato obradovala činjenica da se Phil Beastall vratio i ove godine. Napravio je kratki film naziva Stvoren za tebe, koji prikazuje odnos dvojice muškaraca koji kontakt održavaju porukama, pozivima i videopozivima.

Slika nije dostupna Božićna reklama koju se čekalo: Priča zbog koje ćete još više cijeniti prijateljstvo

Dirljiva reklama ima snažnu poruku Dirljiva božićna reklama zbog koje ćete svog psa danas još jače grliti

Na kraju, uspiju se spojiti na Božić i to nije kraj sretnim događanjima.

Uz objavu videa na Twitteru, redatelj je napisao kako je Božić vrijeme za sreću, ljubav i pripadnost te da je uzbuđen što će podijeliti s pratiteljima ovogodišnji božićni film koji možete pogledati u nastavku.

Podsjetimo, prošle godine Philov kratki film Ljubav je dar, čija je izrada stajala tek 50 funti, postao je viralan. U Philovoj reklami mladi muškarac odbrojava dane do Božića kako bi mogao nastaviti tradiciju koju je pokrenuo tragičan događaj u njegovu životu - smrt njegove majke.

Kada je napokon stigao veliki dan, otvorio je kutiju u kojoj su bili walkman i kasete, a na jednoj od njih bila je i poruka njegove mame koja je preminula.

Sve je završilo porukom "Ljubav je dar koji traje zauvijek. Sretan Božić". U nastavku pogledajte i prošlogodišnju reklamu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju