Dekoracije s kojima u vrijeme Božića ukrašavamo svoje domove ne bi bile potpune bez češera. Ti drveni izdanci četinjača uklopit će se u svaki stil božićnog uređenja interijera i unijeti dio prirode u dom.

Galerija Božićne dekoracije s češerima - 11 Božićne dekoracije s češerima - 9 Božićne dekoracije s češerima - 10 +10 Dekoracije s kojima u vrijeme Božića ukrašavamo svoje domove ne bi bile potpune bez češera

Ljupki češeri uvijek privlače pažnju, naročito kada su dio blagdanskih dekoracija u kojima se ističu svojim okruglastim, zanimljivim oblikom. Osim toga, drvo uvijek donosi osjećaj topline i povezanosti s prirodom, što češere čini još poželjnijim materijalom za izradu božićnih ukrasa.

Božićne dekoracije s češerima - 13 Češere možete koristiti na raznorazne načine – uz malo mašte i kreativnosti nastat će prelijepe dekoracije (Foto: Living4media)

Koristiti ih možete na raznorazne načine – uz malo mašte i kreativnosti nastat će prelijepe dekoracije koje ćete željeti ostaviti i nakon što prođe vrijeme Božića i Nove godine. Tako su jednostavni, a tako ljupki, a uz to su i dio prirode i zbog toga ih se s pravom naziva "mezimcima" blagdana.

Djed Božićnjak ili Grinch: Što vrijeme početka dekoriranja blagdanskog doma otkriva o vama? Vrijeme dekoriranja blagdanskog doma Zlatna zvijezda na vrhu bora Što staviti na vrh božićnog drvca? - 1 +4 Božićno drvce na otvorenom

20 fotografija koje će vam dati ideju kako blagdanski dom ukrasiti božikovinom Božikovina Božikovina kao dio blagdanskog uređenja - 15 Božikovina kao dio blagdanskog uređenja - 14 +15 Božikovina kao dio blagdanskog uređenja - 13

U fotogaleriji na početku teksta pronađite ideje za blagdanske dekoracije s češerima koje će uljepšati svaki prostor.

Božićne dekoracije s češerima - 4 Božićne dekoracije s češerima (Foto: Living4media)

Božićne dekoracije s češerima - 14 Dekoracije s kojima u vrijeme Božića ukrašavamo svoje domove ne bi bile potpune bez češera (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju