Dekoracije s kojima u vrijeme Božića ukrašavamo svoje domove ne bi bile potpune bez češera. Ti drveni izdanci četinjača uklopit će se u svaki stil božićnog uređenja interijera i unijeti dio prirode u dom.

Galerija Božićne dekoracije s češerima Božićne dekoracije s češerima - 9 Božićne dekoracije s češerima - 10 +11 Dekoracije s kojima u vrijeme Božića ukrašavamo svoje domove ne bi bile potpune bez češera

Ljupki češeri uvijek privlače pažnju, naročito kada su dio blagdanskih dekoracija u kojima se ističu svojim okruglastim, zanimljivim oblikom. Osim toga, drvo uvijek donosi osjećaj topline i povezanosti s prirodom, što češere čini još poželjnijim materijalom za izradu božićnih ukrasa.

Božićne dekoracije s češerima - 13 Češere možete koristiti na raznorazne načine – uz malo mašte i kreativnosti nastat će prelijepe dekoracije (Foto: Living4media)

Koristiti ih možete na raznorazne načine – uz malo mašte i kreativnosti nastat će prelijepe dekoracije koje ćete željeti ostaviti i nakon što prođe vrijeme Božića i Nove godine. Tako su jednostavni, a tako ljupki, a uz to su i dio prirode i zbog toga ih se s pravom naziva "mezimcima" blagdana.

Božićne dekoracije s češerima - 4 Božićne dekoracije s češerima (Foto: Living4media)

U fotogaleriji na početku teksta pronađite ideje za blagdanske dekoracije s češerima koje će uljepšati svaki prostor.

Božićne dekoracije s češerima - 14 Dekoracije s kojima u vrijeme Božića ukrašavamo svoje domove ne bi bile potpune bez češera (Foto: Living4media)

Božićne dekoracije s češerima - 3 Dekoracije s kojima u vrijeme Božića ukrašavamo svoje domove ne bi bile potpune bez češera (Foto: Living4media)

Ivkina božićna bajka: Plan za uređenje ima već u kolovozu, a ove je godine okitila tri bora Tri bora Ivke iz Ivankova Blagdansko uređenje Ivke iz Ivankova Blagdansko uređenje Ivke iz Ivankova +11 Blagdansko uređenje Ivke iz Ivankova

15 ideja kako kuglicama ukrasiti blagdanski stol, prozor, vjenčić za vrata,... Kuglicama za bor možete okititi i druge dijelove doma - 10 Kuglicama za bor možete okititi i druge dijelove doma - 9 Kuglicama za bor možete okititi i druge dijelove doma - 13 +12 Kuglicama za bor možete okititi i druge dijelove doma - 8

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju