Ako se pitate što sve može stati na podlogu dimenzija 50 puta 40 centimetara, odgovor je - cijelo jedno predivno božićno selo koje svojim rukama izrađuje bračni par s Vira.

Nataša i njezin suprug Daniel, naime, vlasnici su obrta za izradu suvenira i poklona, a među proizvodima koje imaju u ponudi je i već spomenuto selo koje ima svoju crkvicu, kuće, rasvjetu, snjegovića, zelenilo...

Za ideju i ručnu skicu zaslužna je Nataša, a njezinu ideju u djelo provodi suprug. Glavni dio izrade odrađuje se laserom, koji slijedi nakon kompjutorske obrade. Kraj je rezerviran za ručnu obradu.

Ukras za bor s motivom iz filma Zapravo ljubav Gotovo za čas: Napravite ukras za bor s motivom iz filma "Zapravo ljubav"

Slika nije dostupna "Bajkovita kuća": Pogledajte čarobne prizore jednog sasvim posebnog mjesta u Osijeku

Kada je u pitanju inspiracija, Nataša kaže da ona najčešće jednostavno naiđe sama, posebno u noćnim satima.

Od jedne ideje realizirala se još ljepša jer kad počnem slagati nešto, nove ideje same padaju na pamet, kaže Nataša i dodaje kako izrada jednog sela traje četiri do pet sati.

U ponudi imaju i razna druga sela zanimljivog izgleda, a rade i adventske aranžmane, vjenčiće za vrata i personalizirane kuglice raznih oblika. Materijal koji koriste je bijeli MDF, a osim ukrasnih borova i keramičkog anđela, sve se radi ručno.

Nataša i Daniel trenutačno rade samo po narudžbi, međutim u budućnosti planiraju otvoriti i svoj dućan i poklon-galeriju na Viru. Do tada u čarobni svijet njihovih rukotvorina možete zaviriti u našoj galeriji i na njihovoj Facebook stranici.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju