Bajkovita kuća mjesto je gdje su sve priče moguće, gdje se djeca osjećaju kao kod kuće, gdje ne postoji tišina, gdje se spajaju smijeh, učenje i igra.

Ovako o svojoj igraonici i rođendaonici piše Osječanka Marija, a njezin je projekt u slavljeničkom prosincu poprimio jedno novo, još bajkovitije ruho.

Slika nije dostupna Umjereno s bojama i ukrasima: Inspiracija za blagdansko uređenje doma u znaku elegancije

Slika nije dostupna Uključite i klince: Tri ideje za ukrašavanje prozora koji će mamiti osmijeh na lice prolaznicima

Mjesec dana, naime, trajalo je uređivanje prave male bajke. Cilj je bio unijeti vedri duh na ulice Osijeka, a sudeći po prizorima s fotografija, koje možete pogledati u našoj galeriji, on je i ispunjen.

Lampice, miris naranče i cimeta, salon-bomboni, mnoštvo borovine, crvenih mašni, kuglica za bor, zlatnih ukrasa, mnoštvo pozitivnog duha i božićnog raspoloženja. Sve to dio je ove božićne bajke.

Svaki kutak ove priče čarolija je za sebe. Mjesta na kaučima zauzeli su plišani medvjedići, tu je i dio za poštu Djedu Božićnjaku, a lampica je toliko da bi ih bilo izazovno prebrojiti. Zasluženo mjesto dobio je i Djedica, ali i mnogi drugi likovi ogrnuti božićnim ruhom.

Božićne lampice Bling, bling! Osam ideja za ukrašavanje doma božićnim lampicama

Strastveni smo zaljubljenici u maštovito, unikatno i kreativno te inspiraciju crpimo odasvud.

Uređenje 'Bajkovite kuće' trajalo je mjesec dana te iza uređenja stoji tim 'Bajkovite kuće'. Na ovaj način htjeli smo uljepšati djeci i roditeljima ovo blagdansko vrijeme jer ipak 'Bajkovita kuća' je tu da nas podsjeti da su bajke stvarno moguće, ako svim srcem vjerujemo, rekla nam je Marija, koja je kao osoba educirana za rad s djecom stvorila projekt "Bajkovita kuća", koji je nastao kao rezultat istraživanja dječjih potreba i onoga što se nudi u gradu Osijeku.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju