Znamo da Božić stiže kada u izlozima trgovina ugledamo prve blagdanske dekoracije koje nas mame da već sada obnovimo kolekciju ukrasa za dom i jelku. U jednoj zagrebačkoj trgovini u potpunosti je zavladao duh Božića, a čarobno uređen interijer oduševit će svaku ljubiteljicu najljepšeg blagdana.

Galerija Čarobno uređenje zagrebačke trgovine Home by ciss ususret Božiću - 6 Čarobno uređenje zagrebačke trgovine Home by ciss ususret Božiću - 3 Čarobno uređenje zagrebačke trgovine Home by ciss ususret Božiću - 11 +8 Interijer trgovine uređen u božićnom stilu jedan je od najljepših u Zagrebu

U trgovini u Jurišićevoj ulici u Zagrebu sve je spremno za nadolazeće blagdane i u naredna više od dva mjeseca bez sumnje će biti mjesto u koje će mnogi željeti zaviriti i kupiti pokoji božićni ukras.

Čarobno uređenje zagrebačke trgovine Home by ciss ususret Božiću - 10 Interijer trgovine uređen u božićnom stilu jedan je od najljepših u Zagrebu (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)

Ljubitelje Božića privući će šarenilo svjetlucavih ukrasa, i najmanja sitnica u ovom dućanu privlači pažnju i donosi malo blagdanskog veselja. U ovoj zagrebačkoj trgovini jednostavno je nemoguće biti loše volje, to je mjesto na kojem se svatko može osjećati kao u božićnoj bajci.

Čarobno uređenje zagrebačke trgovine Home by ciss ususret Božiću - 1 U trgovini u Jurišićevoj ulici u Zagrebu uređen je i ljupki božićni gradić (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)

Svaki detalj u toj trgovini u Jurišićevoj ulici plijeni pažnju, tu su i nezaobilazne lutkice Orašara, a kako li tek ljupko izgleda mali božićni grad u kojem se pjevaju božićne pjesme i svi se raduju! U mnoštvu prelijepih kuglica za bor možda je teško izabrati samo jednu ili dvije, ali i samo jedna kuglica iz ove trgovine učinit će božićno drvce još čarobnijim jer svaki je ukras divan na svoj način.

Bliži se, bliži: Najljepši trendovi u ukrašavanju koji će vladati ovoga Božića Trendovi u ukrašavanju koji će vladati ovoga Božića - 10 Trendovi u ukrašavanju koji će vladati ovoga Božića - 11 Trendovi u ukrašavanju koji će vladati ovoga Božića - 3 +9 Trendovi u ukrašavanju koji će vladati ovoga Božića - 5

Ideje za ukrašavanje doma s lampicama - 11 12 ideja zbog kojih ćete božićne lampice željeti staviti i ranije nego inače

Kroz fotogaleriju na početku teksta prošećite se zagrebačkom trgovinom uređenom u najljepšem božićnom stilu. Mjesto je to na kojem se barem na kratko zaboravi na probleme, mjesto kao iz mašte zbog kojeg nas odmah obuzme duh Božića.

Čarobno uređenje zagrebačke trgovine Home by ciss ususret Božiću - 8 Svaki ukras u trgovini divan je na svoj način (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju