Kada je riječ o blagdanskom ukrašavanju doma, lampice su možda i prva asocijacija na to predivno i čarobno doba godine. Nemali je broj onih koji se već sada pripremaju za dekoriranje kuće ili stana povodom Božića, a prvo što mnogi vade iz kutija s dekoracijama i ukrasima jesu božićne lampice.

Galerija Ideje za ukrašavanje doma s lampicama - 11 Ideje za ukrašavanje doma s lampicama - 6 Ideje za ukrašavanje doma s lampicama - 7 +9 Ideje za ukrašavanje doma božićnim lampicama

Ove godine uzbuđenje zbog dolaska najljepšeg blagdana krenulo je i ranije nego obično i puno je onih koji s nestrpljenjem čekaju da krenu s ukrašavanjem.

Ideje za ukrašavanje doma s lampicama - 3 Božićnim lampicama možete ukrasiti i ogledalo (Foto: Living4media)

Za početak, uvijek je dobra ideja pronaći neko novo mjesto na koje biste mogli staviti božićne lampice - iznad uzglavlja kreveta, ogledala, pa možda i u kupaonicu, naravno, uz oprez da nisu blizu vode. Svjetlucavim lampicama možete dekorirati i stol, i to ne samo za blagdanski objed – ukućani i gosti koji dođu na ručak ili večeru bit će oduševljeni ovim bling-bling detaljem.

Lampice mogu biti i odličan ukras za lijepu Instagram fotografiju 10 ideja kako lampice mogu ostati u domu i nakon blagdana

Ideje za blagdansko dekoriranje prozora - 15 Kako lijepo: 20 ideja za blagdansko dekoriranje prozora

Prema želji i ukusu, ali i mjestu na koje ih stavljate, birajte manje ili veće lampice te njihovu boju. Pustite mašti na volju, razigrajte se i stvorite vlastite dekorativne kreacije koje će Božić u vašem domu učiniti još ljepšim i posebnijim. Ne zaboravimo i da svjetlost lampica prostoru daje ugodnu i opuštajuću toplinu, pa ćete se i vi osjećati bolje i još više kao kod kuće.

Bliži se, bliži: Najljepši trendovi u ukrašavanju koji će vladati ovoga Božića Trendovi u ukrašavanju koji će vladati ovoga Božića - 10 Trendovi u ukrašavanju koji će vladati ovoga Božića - 11 Trendovi u ukrašavanju koji će vladati ovoga Božića - 3 +9 Trendovi u ukrašavanju koji će vladati ovoga Božića - 5

U fotogaleriji na početku teksta pronađite 12 ideja zbog kojih ćete božićne lampice željeti staviti i ranije nego inače, možda već i ovoga vikenda!

Ideje za ukrašavanje doma s lampicama - 5 Božićne lampice u kupaonici (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju