Kada je riječ o blagdanskom ukrašavanju doma, lampice su možda i prva asocijacija na to predivno i čarobno doba godine. Nemali je broj onih koji se već sada pripremaju za dekoriranje kuće ili stana povodom Božića, a prvo što mnogi vade iz kutija s dekoracijama i ukrasima jesu božićne lampice.

Galerija Ideje za ukrašavanje doma s lampicama Ukrašavanje doma lampicama +0 Ideje za ukrašavanje doma s lampicama

Ove godine uzbuđenje zbog dolaska najljepšeg blagdana krenulo je i ranije nego obično i puno je onih koji s nestrpljenjem čekaju da krenu s ukrašavanjem.

Za početak, uvijek je dobra ideja pronaći neko novo mjesto na koje biste mogli staviti božićne lampice - iznad uzglavlja kreveta, ogledala, pa možda i u kupaonicu, naravno, uz oprez da nisu blizu vode.

Svjetlucavim lampicama možete dekorirati i stol, i to ne samo za blagdanski objed – ukućani i gosti koji dođu na ručak ili večeru bit će oduševljeni ovim bling-bling detaljem.

Stan zbog kojeg ovog trena poželimo vlastiti dom okititi lampicama i božićnim ukrasima Stan ukrašen lampicama i božićnim dekoracijama - 8 Stan ukrašen lampicama i božićnim dekoracijama - 9 Stan ukrašen lampicama i božićnim dekoracijama - 4 +5 Stan ukrašen lampicama i božićnim dekoracijama - 7

Prema želji i ukusu, ali i mjestu na koje ih stavljate, birajte manje ili veće lampice te njihovu boju. Pustite mašti na volju, razigrajte se i stvorite vlastite dekorativne kreacije koje će Božić u vašem domu učiniti još ljepšim i posebnijim.

Ne zaboravimo i da svjetlost lampica prostoru daje ugodnu i opuštajuću toplinu, pa ćete se i vi osjećati bolje i još više kao kod kuće.

U fotogaleriji na početku teksta pronađite 12 ideja zbog kojih ćete božićne lampice željeti staviti i ranije nego inače, možda već i ovoga vikenda!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju