Kako vi zamišljate savršeni ljetni odmor? Za mnoge dame on podrazumijeva boravak na kakvom idiličnom i pomalo izoliranom mjestu u šarmantnoj kućici okruženoj prekrasnom prirodom.

Galerija Vila by Nono Ban na Braču - 2 Vila by Nono Ban na Braču - 3 Vila by Nono Ban na Braču - 4 +4 Vila by Nono Ban na Braču

Baš takva je vila by Nono Ban, koja je smještena u Bolu na Braču. Ta idilična kuća ima tri spavaće sobe, odjednom može smjestiti šest ljudi, a na raspolaganju su vam i kuhinja s blagavaonicom, dnevni boravak, kupaonica te lijepa terasa s pogledom na more.

Najbolje od svega? Nalazi se u pitoresknoj uvali Konjska te dolazi s privatnom plažom na kojoj možete uživati u miru, tišini, kupanju, sunčanju i drugim morskim aktivnostima. Ne čudi što je ova vila jedna od najbolje ocjenjenih smještajnih lokacija u Bolu na internetskoj stranici Booking.com.

Vila by Nono Ban na Braču - 6 S terase se pruža divan pogled na privatnu plažu i more (Foto: Booking.com)

Kada vam dosadi osama, uputite se do bolske rive, popularne plaže Zlatni rat ili škole kitesurfinga, koje se nalaze u neposrednoj blizini vile by Nono Ban.

Pogledajte i sedam hrvatskih plaža koje pobjeđuju svaki filtar na Instagramu.

Skrivene ljepotice: Sedam hrvatskih plaža koje pobjeđuju svaki filter na Instagramu Pasjača Uvala duga, Čiovo Plaža Krcalo +4 Tepluš, Vis

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju