Upečatljiva torbica razigrat će i najobičniju modnu kombinaciju. Ovu lekciju zna i velika ljubiteljica mode Branka Krstulović koja svevremenske komade sparuje s dodacima s neočekivanim daškom boje.

Galerija Branka Krstulović +0 Branka Krstulović na premijeri filma Dog u Zagrebu

Branka Krstulović pokazala je to i na svojem primjeru ovoga vikenda u Zagrebu kada je snimljena na premijeri novoga filma Chaninga Tatuma i Reida Carolina po imenu „Dog“ (Pas). Kako i priliči situaciji na premijeru je stigla u najslađem društvu – uz svojega jazavčara.

Bivša hrvatska misica za ovu je priliku odabrala jednostavno i vrlo nosivo izdanje sastavljeno od svijetloplavih traperica s porubom do iznad gležnja, a sparila ih s nude štiklama koje vizualno produžuju cijelu figuru.

Branka Krstulović na premijeri filma Dog u Zagrebu Branka Krstulović na premijeri filma Dog u Zagrebu (Foto: Bojan Zibar/PR)

Uz traperice je nosila pastelnu majicu i strukirani kaput decentnog kariranog uzorka u smeđoj boji. Izdanje je podigla s torbicom u izražajnoj crvenoj boji ukrašenoj resicama.

Crvena boja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a simbolizira ljubav, strast, hrabrost i samopouzdanje. Ona podiže energiju, luči adrenalin i djeluje motivirajuće.

Slika nije dostupna Branka Krstulović: Izdanje u kojem se ističe jedna od najpoželjnijih torbi na svijetu

Slika nije dostupna Branka Krstulović: Najudobnije hlače koje mogu zamijeniti i svečanu suknju

Stručnjaci tvrda da bi svaka žena u svojem ormaru trebala imati barem jednu crvenu torbicu. Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela torbica po uzoru na Branku Krstulović.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju