Branka Krstulović bila je jedna od poznatih sudionica na svečanoj večeri povodom završetka treće godine hvalevrijednog projekta „1u4milijuna“ za pomoć i podršku ženama u poduzetništvu koje je pokrenula hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović.

Primarni cilj tog projekta je stvoriti bolji svijet za žene u poduzetništvu, a u ovom konkretnom slučaju bila je riječ o vlasnicama pet mikropoduzeća koje su uz pomoć sveučilišnih stručnjaka, digitalnih mentora i ljudi iz industrije učile kako savladati nove poslovne metodologije, razviti digitalne vještine i naučiti nove modele rada, kako bi u konačnici postale postati “1u4 milijuna 2020”, odnosno liderice promjena u Hrvatskoj.

Aleksandra Dojčinović je kao mentorica projekta polaznicama prenijela svoja iskustva i znanja, ali ih i upozorila na eventualne prepreke na koje je i sama nailazila na poslovnom putu.

Slika nije dostupna Branka Krstulović: "Automobilska" suknja koju se mnogi ne bi usudili nositi

Biti mentor u određenom projektu je u isto vrijeme čast, ali i velika obveza. Međutim, ovdje je bila riječ o projektu u kojem sam ja doma, jer sam iz prve ruke mogla s curama podijeliti ono što sam i sama prošla. Jako sam sretna što je sve dobro završilo i veselim se sličnim projektima u budućnosti jer bi svijet bio bogatiji za čak 5 milijardi dolara kada bi u poduzetništvu bio jednak broj žena i muškaraca, otkrila je Aleksandra Dojčinović podatak do kojeg je došla lanjska studija jedne od najpoznatijih konzultantskih kuća Boston Consulting Grupe.

Uspješne hrvatske poduzetnice okupile su se na svečanoj večeri u Dubravkinom putu u Zagrebu te razmijenile iskustva uz pridržavanje svih epidemioloških mjera sigurnosti. Dame su odabrale poslovne kombinacije s ženstvenim odmakom, a svojom pojavom posebnu pažnju plijenila je bivša hrvatska misica.

Slika nije dostupna Branka Krstulović: Odvažni kombinezon koji najljepše izgleda kad se nosi bez grudnjaka

Branka Krstulović odabrala je ženstveno poslovno odijelo sastavljeno od strukiranog sakoa s tričetvrt rukavima, te širokim palazzo hlačama koje su ugodne za nošenje i izvrsna zamjena za suknje u svečanim i inim prilikama.

Odijelo u pastelnoj nijansi je sparila sa sandalama otvorenih prstiju koje su se jedva nazirale ispod odjevne kombinacije, ali i s popularnim modnim dodatkom ove jeseni – predimenzioniranom torbom u boji crvenog vina.

Tko se sve okupio na svečanoj večeri povodom završetka treće godine projekta „1u4 milijuna“ provjerite u našoj fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju