Branka Krstulović bila je gošća na otvorenju pop-up Optice La Vie, koju je u sklopu svojeg butika Lei Lou u Zagrebu otvorila dizajnerica Aleksandra Dojčinović. Za otvorenje optike bivša Miss Hrvatske odabrala je vrlo nosivu odjevnu kombinaciju idealnu i za, primjerice, posao, ali i odlazak na kavu.

Galerija Branka Krstulović u trapericama i visokim potpeticama - 2 Branka Krstulović u trapericama i visokim potpeticama - 3 Branka Krstulović u trapericama i visokim potpeticama - 1 +0 Branka Krstulović nosi torbu modne kuće Saint Laurent, tote model Icare  

Branka Krstulović, jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, za ovu priliku odlučila se za tamnoplave, gotovo crne traperice bootcut kroja koji se širi u lagani trapez.

Riječ je o modelu traperica koji jako dobro poljepšava i izdužuje figuru, naročito ako se nosi uz visoke potpetice jer uz njih figura izgleda i najskladnije. Modni sklad u svojem outfitu Branka je postigla crnom majicom koju je nosila uz traperice, a crni stajling začinila je sakoom leopardova uzorka.

Trebaju li štikle? Anica Kovač u modelu kožnatih hlača koji (ne) izgleda bolje uz tenisice Anica Kovač prošetala je zagrebačkim Cvjetnim trgom - 3 Anica Kovač prošetala je zagrebačkim Cvjetnim trgom - 2 Anica Kovač prošetala je zagrebačkim Cvjetnim trgom - 1 +2 Anica Kovač nosi kožnate hlače brenda Elisabetta Franchi

Nepogrešivoj crnoj vratila se odabirom modnih detalja, a nosila je veliku crnu tote torbu Icare, model modne kuće Saint Laurent prošivenog dizajna i ukrašenu velikim metalnim slovima YSL, logom francuske kuće. Zanimljive su i cipele izrađene od isprepletene crne kože sa zaobljenim vrhom i visokom potpeticom.

Branka Krstulović u trapericama i visokim potpeticama - 3 Branka Krstulović nosi tamne traperice bootcut kroja koji se širi u lagani trapez (Foto: Mario Poje)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju