Kao direktorica marketinga u kinima CineStar, Branka Krstulović nije propustila svečano otvorenje petog kina CineStar u jednom trgovačkom centru u Zagrebu. Miss Hrvatske i Miss Europe 1994. godine blistala je u elegantnom outfitu koji je naglasio njezinu fantastičnu figuru.

Galerija Branka Krstulović na otvorenju novog kina CineStar u Zagrebu - 5 Branka Krstulović na otvorenju novog kina CineStar u Zagrebu - 3 Branka Krstulović na otvorenju novog kina CineStar u Zagrebu - 2 +1 Branka Krstulović nosi haljinu s visokim prorezom i štikle u 'vrištećoj' žutoj boji

Branka Krstulović jedna je od najbolje odjevenih Hrvatica, a tu titulu opravdala je i posljednjim modnim izdanjem koje je pokazala na otvorenju novog kina CineStar u Zagrebu.

Branka Krstulović na otvorenju novog kina CineStar u Zagrebu - 4 Branka Krstulović nosi haljinu s visokim prorezom i štikle u 'vrištećoj' žutoj boji (Foto: Zeljko Hladika/Pixsell)

Bivša misica i model izgledala je besprijekorno u dugačkoj crnoj haljini bez rukava koja prianja uz tijelo. U dizajnu haljine ističe se i detalj s desne strane u obliku predimenziranog volana dok se s lijeve strane nalazi visoki prorez koji seže do bedra.

Slika nije dostupna Branka Krstulović: Najudobnije hlače koje mogu zamijeniti i svečanu suknju

Uz elegantnu crnu haljinu savršeno su pristajale ženstvene štikle koje se ističu upečatljivom žarko žutom bojom te srebrnim detaljima bogatog sjaja u obliku mašne i kamenčića koji krase remenčiće oko gležnja. Vrlo lijepe cipele na špic "vrišteće" žute nijanse imaju visoku tanku potpeticu te su savršen izbor za svečanije prigode.

Slika nije dostupna Branka Krstulović: Izdanje u kojem se ističe jedna od najpoželjnijih torbi na svijetu

Prelijepa 47-godišnjakinja stajlingu je dodala okruglu crnu torbicu s metalnom kopčom i dvije elegantne narukvice.

Branka Krstulović na otvorenju novog kina CineStar u Zagrebu - 3 Branka Krstulović i voditeljica Ana Radišić na otvorenju novog kina CineStar u Zagrebu (Foto: Zeljko Hladika/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju