Djelatnici splitskog HNK-a učinili su divno djelo za mačke koje žive na trgu ispred kazališta. Postavili su kućice u kojima će mace moći spavati, odmarati se i skloniti od lošeg vremena.

Galerija Djelatnici splitskog HNK-a ispred kazališta su postavili kućice za mačke - 10 Djelatnici splitskog HNK-a ispred kazališta su postavili kućice za mačke - 7 Djelatnici splitskog HNK-a ispred kazališta su postavili kućice za mačke - 2 +6 Djelatnici splitskog HNK-a ispred kazališta su postavili kućice za mačke  

Na čelu s intendantom HNK-a Split Srećkom Šestanom, djelatnici su izradili sedam kućica u plavoj, crvenoj i narančastoj boji, a svaka kućica nosi i ime: Romeo, Tonći, Marijana, Bambina, Julija, Cicibela, Roko.
Mačje društvo odmah je pronjuškalo i istražilo kućice, a neke mace brzo su se u njih udobno smjestile.

Tim lijepim činom splitski HNK najavio je i premijeru mjuzikla "Bambina" 14. veljače jer su kućice dobile imena po likovima iz predstave, ali i u čast slavnim ljubavnim parovima Romeu i Juliji te Cicibeli i Roku.

Djelatnici splitskog HNK-a ispred kazališta su postavili kućice za mačke - 6 Djelatnici splitskog HNK-a ispred kazališta su postavili kućice za mačke (Foto: Milan Sabic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju