Brend Philip B ima novi proizvod. Radi se o inovativnoj formuli koja obnavlja pH vrijednosti, a nanosi se vrlo jednostavno jer nije potrebno ispiranje.

Galerija Lijepa kosa Philip B. - 4 Philip B. - 2 +1 Philip B. Detangling Toning Mist

Detangling Toning Mist lagani je sprej za svakodnevnu upotrebu koji raspliće kosu, čini je sjajnom i bez neposlušnih vlasi. Savršen za sve tipove kose.

Lagani vodenasti tonik bez ispiranja koji prilagođava pH vode iz slavine kako bi se zatvorile kutikule vaše kose, za nevjerojatno gladak i sjajan završni rezultat. Povećava podatnost i sjaj. Poprskajte na čistu mokru kosu ili upotrebljavajte u bilo kojem trenutku za oživljavanje frizure.

Glavni sastojci zaslužni za ovu formulu su jabučni ocat, prirodni adstrigent koji uravnotežuje pH te eterična ulja koja razmrsuju kosu i uklanjaju kovrče i statički elektricitet.

Philip B. Detangling Toning Mist je siguran za bojanje i tretman keratinom, proizveden je bez ispitivanja na životinjama i formuliran u SAD-u s niskim ugljičnim otiskom. Biljke koje koristimo nabavljene su iz održivog uzgoja i sva se ambalaža može reciklirati.

Philip B. - 4 Philip B. Detangling Toning Mist (Foto: PR)

Kako se koristi?

Dobro protresite. Nakon pranja kose i njege s regeneratorom, lagano poprskajte Degangling Toning Mist kroz sredinu pramenova i na vrhove. Utisnite u kosu, osušite ručnikom i oblikujte kao i obično.

Gdje kupiti?

Philip B. Detangling Toning Mist možete pronaći na sljedećim lokacijama:

Lana Niche Perfumery, Ilica 25, Zagreb Lana Niche Perfumery, Kralja Tomislava 5, Split Parfumerija Lana, Bartola Kašića 8, Zagreb Frizerski salon Glamour, Medvedgradska 39, Zagreb Amber Niche, Đure Šporera 5a, Rijeka Radisson Blu Resort & Spa, Put Trstenika 19, Split.

Kao vrhunski holivudski stručnjak za njegu kose, Philip B. je stekao međunarodnu slavu zahvaljujući svom vizionarskom pristupu tretmanima njege kose, vlasišta i tijela.

Duga kosa Brend Philip B. ima novi proizvod koji će vašu kosu promijeniti iz korijena

Njegovi nagrađivani preparati, svi temeljeni na čistim biljnim i eteričnim uljima u snažnim koncentracijama koje nisu uobičajene u ovoj vrsti proizvoda, presudno su promijenili način na koji doživljavamo luksuznu njegu kose i vlasišta. Za najnoviji proizvod treba izdvojiti 238 kuna, odnosno 31,59 eura za 125 ml.

Philip B. - 2 Philip B. (Foto: PR)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju