Kraljica Letizia i kralj Felipe VI. posjetili su Francusku te se sastali s Brigitte i Emmanuelom Macronom. Ondje su se okupili na ceremoniji u čast žrtava terorizma na prvom obilježavanju Europskog dana žrtava terorizma u Francuskoj.

Galerija

 

I kraljica Španjolske i prva dama Francuske za tu su prigodu izabrale vrlo slične tamnoplave outfite. Kraljica Letizia odjenula je elegantno, ženstveno odijelo sačinjeno od strukiranog sakoa i hlača na crtu cigaret-kroja ispod kojeg je nosila top u istoj boji. Stajling je upotpunila klasičnim tamnoplavim salonkama, bisernom ogrlicom i decentnim naušnicama.

Ankete

(8218) Čija kombinacija vam se više sviđa?

rezultati povratak glasova827
rezultati

Brigitte Macron i kraljica Letizia u Parizu
Brigitte Macron i kraljica Letizia u Parizu (Foto: AFP)

Brigitte Macron nosila je fini tamnoplavi kaput klasičnog kroja dužine do koljena s dvorednim zlatnim gumbima, hlače vrlo slične Letizijinima, a tamni stajling "razbila" je s bijelom košuljom. Nepogrešivo izdanje francuska prva dama nadopunila je divnim gležnjačama na visoku deblju potpeticu, iste nijanse kao i ostatak outfita, crnim kožnatim rukavicama i malom crnom torbicom.

Kraljica u trapericama: Izdanje koje pobjeđuje i Letizijine najljepše haljine

I Brigitte i Letizia izgledale su vrlo decentno i otmjeno, a njihove potpuno obične i tako nosive kombinacije lako pobjeđuju i glamurozne toalete.