Prateći modni stil Brigitte Macron nije teško zaključiti da prva dama Francuske ima omiljene gležnjače koje je nosila već nekoliko puta.

 

Najdraže gležnjače Brigitte Macron izabrala je i za otvorenje caffe bara Cafe Joyeux na Elizejskim poljanama. Riječ je o lancu caffe barova koji zapošljava osobe s mentalnim ili kognitivnim poremećajima. Upravo su Brigitte i Emmanuel Macron zajedno sa zaposlenicima otvorili bar prerezavši žutu vrpcu.

Za ovu prigodu francuska prva dama odjenula je kombinaciju potpuno u skladu s njezinim minimalističkim šik stilom. Kraći kaput divne plave boje kombinirala je uz crni outfit sačinjen od crnog šala, topa i skinny hlača, a pažnju su privukle i gležnjače koje je Brigitte već nosila dvaput u siječnju.

Slika nije dostupna Brigitte Macron: Gležnjače "vladarice" u kakvima se žene osjećaju sjajno

Brigitte Macron u predivnom kaputu - 4 Brigitte Macron: Savršen kaput u kakvom se žena osjeća odlično

Riječ je o robusnijem modelu crnih gležnjača ukrašenima metalnim detaljima. Gležnjače imaju deblji đon i visoku deblju potpeticu kakvu vole nositi mnoge žene, a upravo su crne, decentno ukrašene gležnjače mnogim ženama omiljeni model čizmica u kakvima se uvijek osjećaju sjajno.

Brigitte Macron: Kaput-haljina koji obožava i sitnije i putenije ženske figure Brigitte Macron u kaputu-haljini - 3 Brigitte Macron u kaputu-haljini - 1 Brigitte Macron u kaputu-haljini - 5 +3 Brigitte Macron u kaputu-haljini - 4

Nije teško zaključiti da su i prvoj dami Francuski upravo ove gležnjače najdraži par obuće za zimu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju