Brigitte Macron sa suprugom Emmanuelom Macronom posjetila je Senegal, a za zadnji dan posjeta toj afričkoj zemlji prva dama Francuske izabrala je klasičnu mušku odjevnu kombinaciju koja 64-godišnjoj Francuskinji stoji baš dobro

Galerija Brigitte Macron u \'muškoj\' odjevnoj kombinaciji - 5 Brigitte Macron u \'muškoj\' odjevnoj kombinaciji - 1 Brigitte Macron u \'muškoj\' odjevnoj kombinaciji - 2 +1 Brigitte Macron u 'muškoj' odjevnoj kombinaciji Brigitte Macron poznata je po tome da mijenja pravila odijevanja prvih dama, pa tako za službena pojavljivanja bira kraće suknje, kožnate hlače, gležnjače s rokerskim štihom i slične netipične odjevne komade.

Prva dama Francuske Brigitte Macron izabrala je klasičnu mušku kombinaciju - crno odijelo s hlačama na crtu i dužim sakoom te bijelu košulju

Odjevnu kombinaciju u kakvoj se prve dame ne viđaju često Brigitte je izabrala i za zadnji dan boravka u Senegalu, koji je posjetila sa suprugom Emmanuelom Macronom. Francuski predsjednički par u zračnoj luci u gradu Saint-Louisu dočekali su senegalski predsjednik Macky Sall i njegova supruga Marieme Faye Sall, a Brigitte je privukla pažnju odjevena u klasičnu mušku kombinaciju – crno odijelo s hlačama na crtu, bijelu košulju i duži sako.

Preko sakoa 64-godišnja Francuskinja nosila je isto tako klasični tamnoplavi kaput koji je bio sasvim dovoljan za oko 20 stupnjeva Celzijevih, koliko ovih dana iznose temperature zraka u Senegalu. Ovakvim modnim odabirom Brigitte Macron dokazala je da kombinaciju u kakvoj većinom viđamo muškarce, bez problema mogu nositi i žene.
Brigitte Macron u \'muškoj\' odjevnoj kombinaciji - 1 Brigitte Macron u 'muškoj' odjevnoj kombinaciji (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju