Brigitte i Emmanuel Macron u Elizejskoj palači ugostili su predsjednika Argentine Alberta Fernandeza i njegovu suprugu Fabiolu Yanez. Jednotjedni posjet Europi argentinski predsjednički par započeo je ručkom s Macronovima za koji se prva dama Francuske lijepo dotjerala.

Galerija Brigitte Macron u \'dosadnoj\' haljini koju spašava jedan zgodni adut - 5 Brigitte Macron u \'dosadnoj\' haljini koju spašava jedan zgodni adut - 4 Brigitte Macron u \'dosadnoj\' haljini koju spašava jedan zgodni adut - 6 +4 Brigitte Macron u 'dosadnoj' haljini koju spašavaju zgodni rukavi

Brigitte Macron i za ovu priliku obula je svoje štikle broj jedan, model Eyeline od crne kože, modne kuće Louis Vuitton. Ove salonke odlikuju se vrhunskom elegancijom, a dodatnu dozu luksuza daje im zlatni detalj iznad potpetice od deset centimetara.

Uz otmjene štikle Brigitte je nosila haljinu u prepoznatljivom modnom stilu francuske prve dame koji se odlikuje čistim linijama i šik jednostavnošću. Brigittine odjevne kombinacije uvijek su vrlo jednostavne i profinjene, ali uvijek je tu i detalj koji ih čini zanimljivima i šik.

Ima ih i u crnoj boji: Štikle koje Brigitte Macron ne skida, a jasno je i zašto Brigitte Macron u omiljenim štiklama modne kuće Louis Vuitton - 4 Brigitte Macron u omiljenim štiklama modne kuće Louis Vuitton - 2 Brigitte Macron u omiljenim štiklama modne kuće Louis Vuitton - 1 +1 Brigitte Macron u omiljenim štiklama modne kuće Louis Vuitton

Brigitte Macron u finom kaputu koji ide sjajno uz skinny traperice - 2 Brigitte Macron: Kaput "kradljivac pogleda" koji obožava obične skinny traperice

Kod ove haljine zagasite zelene boje i ravnog kroja koji prati liniju tijela te dužine do iznad koljena, taj detalj su lagano voluminozni rukavi u retro stilu koji su ovom inače "strogom" modelu dali i dašak romantike. Brigitte Macron odlično je pristajala i mladenačka frizura, kosa svezana u polu rep koja skida godine.

Brigitte Macron u \'dosadnoj\' haljini koju spašava jedan zgodni adut - 7 Brigitte i Emmanuel Macron (Foto: Guliver image, AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju