Emmanuel i Brigitte Macron predvodili su ceremoniju obilježavanja dvjestote godišnjice smrti francuskog vojskovođe, državnika i cara Napoleona Bonapartea. Posjetili su i kapelu Saint-Jerome u kojoj se nalazi Bonaparteova grobnica, a ondje je bio i potomak prvog francuskog cara, princ Jean-Christophe Napoleon.

Galerija Brigitte Macron u finom kaputu koji ide sjajno uz skinny traperice - 2 Brigitte Macron u finom kaputu koji ide sjajno uz skinny traperice - 5 Brigitte Macron u finom kaputu koji ide sjajno uz skinny traperice - 1 +1 Brigitte Macron nosi štikle modne kuće Louis Vuitton, model Eyeline

Na još jednoj državničkoj dužnosti Brigitte Macron pokazala je još jednu sjajnu odjevnu kombinaciju čistih linija i prepoznatljivog francuskog šik stila koji je zaštitni znak prve dame Francuske. Nosila je prelijepi kaput od tvida u kombinaciji kraljevske plave boje koja prevladava i zlatne u kojoj su i gumbi na ovom savršeno krojem odjevnom komadu.

Kaput koji prati liniju tijela, duljine tik do ispod koljena Brigitte je nosila uz crne skinny traperice i omiljene štikle modne kuće Louis Vuitton, model Eyeline.

Brigitte Macron u štiklama modne kuće Louis Vuitton - 2 Brigitte Macron: Štikle koje bi prošle i kod žena koje ne vole hodati u visokim potpeticama

Brigitte Macron u najdražim gležnjačama - 3 Gležnjače koje u garderobi Brigitte Macron imaju posebno mjesto, a jasno je i zašto

Izabravši obične "mršave" traperice Brigitte je svom outfitu dala dozu opuštenosti u kontrastu s finim kaputom koji odiše luksuzom te lako krade poglede.

Ima ih i u crnoj boji: Štikle koje Brigitte Macron ne skida, a jasno je i zašto Brigitte Macron u omiljenim štiklama modne kuće Louis Vuitton - 4 Brigitte Macron u omiljenim štiklama modne kuće Louis Vuitton - 2 Brigitte Macron u omiljenim štiklama modne kuće Louis Vuitton - 1 +1 Brigitte Macron u omiljenim štiklama modne kuće Louis Vuitton

U svojoj garderobi francuska prva dama ima više pari štikli Eyeline, a za ovu prigodu odabrala je crne kožnate s prepoznatljivim zlatnim detaljem iznad potpetice od deset centimetara. Za besprijekoran dojam dovoljna je bila samo još jednostavna i elegantna crna torbica.

Brigitte Macron u finom kaputu koji ide sjajno uz skinny traperice - 4 Brigitte Macron u finom kaputu koji ide sjajno uz skinny traperice (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju