Brigitte Macron odlično nosi jednostavne, klasične odjevne kombinacije koje uvijek zrače sofisticiranošću. Za posjet školi za odrasle koji nisu završili srednju školu Brigitte je izabrala kombinaciju koja stanjuje figuru, a može je nositi svatko.

Galerija Brigitte Macron - 2 Brigitte Macron - 4 Brigitte Macron - 5 +5 Brigitte Macron nosi crni sako i bijeli top  

Ležerni stajling prve dame Francuske sastoji se od crnih traperica skinny kroja i crnih gležnjača od brušene kože koje stvaraju iluziju kao da su produžetak hlača. Crne hlače koje prate liniju noge odličan su izbor kada želimo figuru vizualno učiniti vitkijom, a u kombinaciji s gležnjačama na visoku potpeticu koje se "stapaju" s hlačama, odnosno čiji se početak spaja s krajem hlača, noge izgledaju i duže.

Brigitte Macron - 4 Brigitte Macron nosi crne skinny traperice i crne gležnjače na visoku potpeticu (Foto: AFP)

Brigitte Macron u dva modela štikli tijekom posjeta Japanu - 1 Dokaz da ni Brigitte Macron ne može izdržati cijeli dan u tankim potpeticama

Brigitte Macron u predivnom kaputu - 5 Brigitte Macron: Stare gležnjače koje i iznošene izgledaju odlično

Stajling za posjet školi L'Institut des vocations pour l'emploi koju pohađaju mladi odrasli ljude bez završene srednje škole Brigitte Macron upotpunila je s odličnim crnim sakoom laganog peplum kroja te bijelim topom.

Po uzoru na stil Brigitte Macron, u trgovinama smo pronašli odjevne komade s kojima možete složiti sličnu kombinaciju, a što vam predlažemo, doznajte klikom na fotogaleriju na početku teksta.

Pogledajte i 12 traperica iz novih kolekcija koje oblikuju noge i stražnjicu:

12 traperica iz novih kolekcija koje oblikuju noge i stražnjicu Mnoge žene traže traperice koje će \'oblikovati\' i proljepšati figuru Traperice koje oblikuju stražnjicu i noge iz novih kolekcija - 7 Traperice koje oblikuju stražnjicu i noge iz novih kolekcija - 11 +9 Traperice koje oblikuju stražnjicu i noge iz novih kolekcija - 9

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju