Brigitte Macron odlično nosi jednostavne, klasične odjevne kombinacije koje uvijek zrače sofisticiranošću. Za posjet školi za odrasle koji nisu završili srednju školu Brigitte je izabrala kombinaciju koja stanjuje figuru, a može je nositi svatko.

Galerija

 

Ležerni stajling prve dame Francuske sastoji se od crnih traperica skinny kroja i crnih gležnjača od brušene kože koje stvaraju iluziju kao da su produžetak hlača. Crne hlače koje prate liniju noge odličan su izbor kada želimo figuru vizualno učiniti vitkijom, a u kombinaciji s gležnjačama na visoku potpeticu koje se "stapaju" s hlačama, odnosno čiji se početak spaja s krajem hlača, noge izgledaju i duže.

Brigitte Macron - 4
Brigitte Macron nosi crne skinny traperice i crne gležnjače na visoku potpeticu (Foto: AFP)

Stajling za posjet školi L'Institut des vocations pour l'emploi koju pohađaju mladi odrasli ljude bez završene srednje škole Brigitte Macron upotpunila je s odličnim crnim sakoom laganog peplum kroja te bijelim topom.

Po uzoru na stil Brigitte Macron, u trgovinama smo pronašli odjevne komade s kojima možete složiti sličnu kombinaciju, a što vam predlažemo, doznajte klikom na fotogaleriju na početku teksta.

Pogledajte i 12 traperica iz novih kolekcija koje oblikuju noge i stražnjicu:

12 traperica iz novih kolekcija koje oblikuju noge i stražnjicu