Brigitte Macron otputovala je u francuski grad Besançon kako bi posjetila netom renoviranu "Kuću za obitelj". Iza ovog naziva krije se centar s 33 potpuno opremljene sobe napravljen u sklopu bolnice i rezerviran za obitelji djece koja se u njoj liječe.

Onaj tko to nije prošao ne može ni shvatiti koliko je u takvim situacijama važno da obitelj bude uz dijete, kazala je francuska prva dama okupljenim novinarima i potom se uputila u obilazak centra, koji se prostire na 2110 kvadrata.

Renovaciju je financirala Bolnička zaklada, na čelu koje se nalazi upravo Brigitte. Nakon razgledavanja novih prostorija prva dama se družila s obiteljima koje trenutno borave u centru, a pridružila se i zabavnim aktivnostima, poput crtanja.

Brigitte je opet svoj stajling prilagodila prigodi, koja je dijelom bila ozbiljna, a dijelom neformalna. Klasično odijelo uvijek je dobar odabir za ovakve situacije i prva dama je to dokazala odabirom smeđeg odijela, koje je kombinirala s običnom bijelom košuljom.

Umjesto salonki, koje najčešće nosi u ovakvim prigodama, ovaj put odabrala je malo elegantniji model vojničkih čizama, koje su je u kombinaciji s odijelom pretvorile u pravu frajericu.

Boja odijela bila je pun pogodak s obzirom na to da je upravo smeđa jedna od najpoželjnijih boja u ovoj jesensko-zimskoj sezoni, a posebno su popularne tamnije čokoladne nijanse poput ove koju je ona nosila.

U smeđoj možete uživati više nego u crnoj zbog bogatstva nijansi. Crna je funkcionirala, ali sada više ne djeluje autentično. Smeđa boja je sjajna alternativa crnoj, a ove godine imamo pristup puno kompleksnijim i uzbudljivijim nijansama smeđe. To je boja pouzdanosti i stabilnosti, a to je ono čemu ljudi najviše teže u ovim nesigurnim vremenima. Smeđa je i boja koja opušta, daje nam topao osjećaj i podsjeća nas na povezanost s domom i obitelji, kazala je za Refinery29 Kate Smith, stručnjakinja za boje iz agencije Sensational Color.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju