Francuski predsjednik Emmanuel Macron i njegova supruga Brigitte Macron u Elizejskoj palači organizirali su državničku večeru u čast kineskog predsjednika.

Galerija Brigitte Macron Brigitte i Emmanuel Macron o društvu kineskog predsjednika i kineske prve dame Brigitte u elegantnoj crvenoj haljini +4 Melania Trump i Brigitte Macron

Xi Jinping stigao je u Francusku sa svojom suprugom, kineskom prvom damom Peng Liyuan, koja ga je dopratila na svečanu večeru.

Brigitte je svojim gostima iskazala poštovanje i odabirom haljine u nacionalnoj boji Kine – crvenoj. Prema kineskoj kulturi, crvena boja simbolizira sreću i zadovoljstvo te je neizostavan dio svih svečanosti toj zemlji.

Brigitte i Emmanuel Macron o društvu kineskog predsjednika i kineske prve dame Brigitte i Emmanuel Macron o društvu kineskog predsjednika i kineske prve dame (Foto: AFP)

Elegantna dugačka večernja toaleta sa srebrnim detaljima na predjelu struka sjajno je pristajala francuskoj prvoj dami, a sigurno bi se svidjela i Melaniji Trump.

Naime, najveća modna konkurentica Brigitte Macron obožava nositi crvene odjevne kombinacije, pa je tako i prilikom njihova susreta odabrala dvodijelni kostim modne kuće Dior u toj vatrenoj boji.

Melania Trump i Brigitte Macron Melania Trump i Brigitte Macron (Foto: Getty Images)

Brigitte Macron: Dokaz da se traperice itekako mogu nositi u ozbiljnim prigodama Brigitte Macron Francuska prva dama s dobitnicama nagrade Brigitte Macron +0 Francuska prva dama s dobitnicama nagrade

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju