Brigitte Macron i kraljica Camilla te njihovi supružnici Emmanuel Macron i kralj Charles susreli su se u memorijalnom centru u Normandiji povodom obilježavanja 80. obljetnice Dana D, velike vojne operacije Savezničkih sila koja je preokrenula tijek Drugog svjetskog rata te naposljetku dovela do oslobođenja okupirane Francuske i kraja rata protiv nacističke Njemačke.

Galerija Brigitte Macron i kraljica Camilla susrele su se u Francuskoj - 6 Brigitte Macron i kraljica Camilla susrele su se u Francuskoj - 1 Brigitte Macron i kraljica Camilla susrele su se u Francuskoj - 5 +4 Kraljica Camilla nosi bež cipele brenda Eliot Zed, a Brigitte Macron klasične bijele salonke

Britanski memorijalni centar u Normandiji, smješten u blizini sela Ver-sur-Mer, otvoren je 2021. na 77. godišnjicu Dana D, a posvećen je vojnicima koji su poginuli pod britanskim zapovjedništvom tijekom iskrcavanja u Normandiju.

Brigitte Macron i kraljica Camilla susrele su se u Francuskoj - 7 Kraljica Camilla nosi haljinu londonskog brenda visoke mode Anne Valentine (Foto: AFP)

Za 80. obljetnicu tog važnog povijesnog događaja i prva dama Francuske i britanska kraljica odabrale su bijele outfite. Brigitte Macron držala se svog prepoznatljivog modnog stila koji odiše sofisticiranošću te je odjenula bijeli kaput haljinu besprijekornog kroja midi dužine. Kaput sa strane ima detalj u stilu remena, a ispod njega Brigitte je nosila bijelu haljinu dugih rukava i čistih linija, dužine do iznad koljena.

Brigitte Macron i kraljica Camilla susrele su se u Francuskoj - 1 Francuski predsjednički par i britanski kralj i kraljica na obilježavanju 80. obljetnice iskrcavanja u Normandiju (Foto: AFP)

Svečani dnevni stajling prva dama Francuske upotpunila je klasičnim bijelim salonkama na špic i tanku visoku potpeticu te bijelom torbicom ukrašenom metalnim detaljima s potpisom francuske modne kuće Louis Vuitton.

Kraljica Camilla je pak izgledala vrlo elegantno u bijeloj midi haljini lepršavog donjeg dijela s potpisom londonskog brenda visoke mode Anne Valentine. Haljina ima decentne ukrasne detalje u stilu kamenčića na ovratniku i rukavima, a Camilla joj je dodala i veći broš.

Bolju modnu kombinaciju za 80. obljetnicu Dana D odabrala je:

glasova:
 

Britanska kraljica nosila je i kratke kožnate rukavice bež nijanse, bojom usklađene s cipelama na potpeticu brenda Eliot Zed. Nije izostao ni veliki šešir u ekstravagantnom stilu, a kraljica Camilla nosila je bijeli model cijenjenog klobučara Philipa Treacyja.

U našoj anketi odlučite koja je dama odabrala bolju modnu kombinaciju za obilježavanje 80. godišnjice Dana D u Normandiji.

Brigitte Macron i kraljica Camilla susrele su se u Francuskoj - 5 Brigitte Macron i kraljica Camilla u bijelim outfitima na obilježavanju 80. obljetnice Dana D u Normandiji (Foto: AFP)

Brigitte Macron vs. kraljica Camilla: Tko je odabrao bolju haljinu za svečanu večeru u palači? Brigitte Macron i kraljica Camilla odabrale su slične haljine iste modne kuće Svečana večera održana je u Versajskoj palači Brigitte Macron u dugoj večernjoj haljini Diora +2 Kraljica Camilla u haljini-plaštu modne kuće Dior

Brigitte Macron: Kombinacija s kratkim hlačicama kao stvorena za plažu Brigitte Macron na ljetovanju Emmanuel i Brigitte Macron ljetni godišnji odmor provode u Francuskoj Brigitte Macron na ljetovanju +2 Emmanuel i Brigitte Macron ljetni godišnji odmor provode u Francuskoj

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju