Brigitte Macron početkom kolovoza napokon je progovorila o svojom vezi s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom, a njezino priznanje uspjelo je oboriti čak i rekord

Zadnji broj francuskog izdanja časopisa Elle, koji je dijelom posvećen Brigitte Macron, supruzi francuskoga predsjednika, prodan je u rekordnoj nakladi u zadnjih deset godina. Preciznije u više od 530 tisuća primjeraka.

Brigitte Macron sve je popularnija, a ovaj rekord upravo je to i dokazao

U broju koji se u prodaji pojavio 8. kolovoza, Brigitte Macron je s novinarkom časopisa javno razgovarala prvi put otkako je njezin suprug Emmanuel Macron 7. svibnja izabran na dužnost.

Pročitajte iskreno priznanje Brigitte Macron o ljubavi s 24 godine mlađim suprugom.

Među ostalim, na desetak stanica intervjua prva dama Francuske otkrila je i dio priče o svojim prvim koracima u Elizejskoj palači.

Brojka od 530 tisuća prodanih primjeraka vjerojatno će biti i veća, no već sada predstavlja rekord za razdoblje od posljednjih deset godina.

Na društvenim je mrežama intervju s Brigitte Macron zabilježio 30 milijuna pregleda, a velik je interes polučio i izvan Francuske, osobito u Sjedinjenim Državama te u Njemačkoj. (Hina)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju